kris81kRising Newcomer2 years agoKiedy zostanie naprawiony błąd z osiągami bolidów ??!!Kiedy zostanie naprawiony błąd z osiągami bolidów ??!!
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 3 days ago270 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 3 days ago270 Posts
Recent DiscussionsCara reaktivasi ib token qlola Reaktivasi QLola IB Token (Soft Token) BRI dilakukan dengan CS Hubungi Via WhatsApp 0813-7753-544 mengunduh aplikasi "QLola IB Token" błąd f1 jak odpalam f1 to mi crashuje pc. co moge zrobić ? PRZYGOTUJ SIĘ NA NOWĄ ERĘ W SZÓSTYM SEZONIE Nowa era Formula 1® zbliża się wielkimi krokami, więc ćwicz swoje umiejętności wyścigowe dzięki kilku zawodom, które pojawią się w F1® 25. Od 4 marca do 3 czerwca podium czeka na PlayStation®5, Xbo...F1 25 witam mam problem z nagrodami na wstepnie dodam rozłączałem konto nawet przewinstalowałem system nic nie pomogłe ea help nie pomogło nie potrafią zmagam się z tym od paru miesiecy kupione gry na stea...account suspended Witam mam poważny błąd, po skończeniu subskrypcji ea play postanowiłem zakupić grę a moje konto po pierwszym odpaleniu zostało "zablokowane". Oczywiście na koncie nie ma żadnych banów a ea help od ...