IcedSeba3 years agoKierownica nie wspolpracuje z graWitam, w grze f1 23 gdy obracam moja kierownice (logitech g923) (xbox one x) o 90 stopni to w grze łapie to jako obrót o 180 stopni, zaś w grze f1 2020 wszystko działa normalnie.
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 3 hours ago251 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 3 hours ago251 Posts
Recent DiscussionsProblem z fpsami witam mam problem jak wchodze do gry to w menu wszystko normalnie śmiga i fpsy normalne ale jak juz wejdę na próbe czasową albo wyścig itp to mam stałe 30 fps a jak siedze w pit lane to nawet 15 F1 25 nie chce działać Hej, mam problem z odpaleniem gry f1 25. ostatnio kiedy kupiłem grę na Steam gra działała bez zarzutów, po ostatnim razie kiedy chciałem znowu zagrać, gra nie chce się totalnie włączyć, a na dodate...F1 25 - próba czasowa - problem F1 25. Wszystko dział bez zarzutu. Natomiast gdy próbuję zagrać w Próbę czasową tor zaczyna się wczytywać i bez żadnego ostrzeżenia gra się wywala. I na tym koniec. Zainstalowane są najnowsze sterown...Wybór kierownicy Czy kierownica fanatec CSL elite będzie dobrym wyborem na pierwszą kierownicę w życiu? https://allegro.pl/oferta/kierownica-fanatec-csl-elite-f1-set-formula-ps4-ps5-pc-baza-obrecz-pedaly-17500011872 ...Problem z freezami gry Cześć, od bardzo dawna męczę się z F1 25, która podczas wyścigu wystepuje freez. Freezy objawiają się tak, że obraz stoi, dźwięk znika, sterowanie przestaje działać i muszę zamykać F1 25 Men...