Forum Discussion
Przedstawiamy Mój zespół 2.0
Jak wspomnieliśmy w ramach naszego ujawnienia, Mój zespół przechodzi największą przebudowę od czasu wprowadzenia go w F1® 2020.
Jeśli znasz tryb Mój zespół z jednej z naszych poprzednich gier F1®, wiesz, jak wcielić się w rolę kierowcy/właściciela, jednej postaci, która nie tylko prowadzi codzienne czynności związane z funkcjonowaniem zespołu, ale także wskakuje za kierownicę, by wziąć udział w akcji na torze.
Jednak w F1® 25 dokonujemy przełomu, ponieważ Mój zespół 2.0 umożliwia odgrywanie bardziej autentycznej roli właściciela zespołu, skoncentrowanej na zarządzaniu. Oprócz codziennego zarządzania kluczowymi sekcjami, które podtrzymują działanie zespołu F1®, takimi jak inżynieria, kadry i zarządzanie, będziesz odpowiadać za rekrutację zawodników i zarządzanie parą kierowców, którzy będą reprezentować twój zespół. Następnie, podczas weekendów wyścigowych, będziesz mieć wybór, którego kierowcę chcesz zabrać na tor.
Zarządzając konkurującymi ze sobą potrzebami dwóch kierowców, a nie tylko jednego partnera z zespołu, odkryjesz, jakim właścicielem chciałbyś być. Wierzymy, że to odświeżone podejście umożliwi ci stworzenie wyjątkowej historii swojego zespołu, otwierając nowe możliwości podejmowania decyzji.