6748597Newcomer11 months agoproblem z uruchomieniem f1 24próbuje uruchomić f1 24 i wyswietla sie ekran ktory jest widoczny w zalaczniku z gra nie da sie zrobic nic innego niz ja wylaczycobraz_2025-08-22_170704991.png351 KB
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 2 days ago288 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 2 days ago288 Posts
Recent DiscussionsPotrzebne Aktualizacje do F1 26 Kiedy zostanie dodany tor w Malezji oraz Performance update i wyglad bolidow Nowe tarki w zakręcie 5 na Madringu Mówiąc szczerze dobrze że te tarki zostały dodane na tej szykanie, ale mówiąc szczerze są one straszne wkurzające, może ja nie umiem jeszcze jeździć dobrze na tym torze albo coś, ale to jak te tarki ...Problem z F1 25 i łączeniem z TGT-II Problem: Gra F1 25 nie wykrywa wejść ani nie synchronizuje się z nową bazą kierownicy Thrustmaster T-GT II po wymianie urządzenia na identyczny model (PC). W innych symulatorach (AC Evo, rFactor 2, A...Czarny ekran po uruchomieniu F1 przez Steam Gdy włączam gre na steam, ładuje mi okienko po czym mam black screena. Wczesniej tego nie miałem ktos wie jak naprawic? Pobrałem na nowo gre i nie pomogło. F1® 25: Pakiet Sezonu 2026 – v1.24 – UWAGI O AKTUALIZACJI Aktualizacja do wersji 1.24 pojawi się w poniedziałek, 13 lipca, o godz. 12:00. Aby otrzymać aktualizację, upewnij się, że komputer lub konsola ma połączenie z Internetem.