Forum Discussion

pobo123321's avatar
3 years ago
Solved

Problem z wersją testową wykorzystałem tylko 4 i nie moge grać

witam mam problem z f1 w wersji testowej zostalo mi 4h do pogrania lecz kiedy odpalam gre to wyskakuje mi że czas darmowy miną i że musze zakupić gre i o co w tym chodzi prosze o pomoc i z gory dziękuje

• Hej @pobo123321 

Jeśli problem pojawia się nadal spróbuj wyczyścić pamięć podręczną aplikacji EA app i zresetować swoje połączenie internetowe. W ten sposób powinieneś ponownie zsynchronizować dane na swoim koncie. Istnieje możliwość, że czas gry wyświetlany w EA app jest niewłaściwy z racji tego, że czas w grze testowej naliczany jest poprzez inną usługę. 

Nie mam niestety pewności, czy mamy możliwość dodania czasu w grze testowej - w tym celu będziesz musiał skontaktować się z nami bezpośrednio. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @pobo123321 

Jeśli problem pojawia się nadal spróbuj wyczyścić pamięć podręczną aplikacji EA app i zresetować swoje połączenie internetowe. W ten sposób powinieneś ponownie zsynchronizować dane na swoim koncie. Istnieje możliwość, że czas gry wyświetlany w EA app jest niewłaściwy z racji tego, że czas w grze testowej naliczany jest poprzez inną usługę. 

Nie mam niestety pewności, czy mamy możliwość dodania czasu w grze testowej - w tym celu będziesz musiał skontaktować się z nami bezpośrednio. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

hej @pobo123321 

Jeśli post @EA_Kuba  odpowiedział na Twoje pytanie nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie.

Dziękuję i pozdrawiam,

_Kalina

Featured Places

Node avatar for F1® Dyskusja o serii

F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 2 months ago
258 Posts