Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. F1® Dyskusja o serii

Forum Discussion

Craithy_PL's avatar
Craithy_PL
3 years ago

Zablokowane zadania

Mam zablokowane zadania w F1 World mimo że spełniłem wymagany cel. 

No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• WGR-LILIAPRINCES's avatar

Problem z fpsami

witam mam problem jak wchodze do gry to w menu wszystko normalnie śmiga i fpsy normalne ale jak juz wejdę na próbe czasową albo wyścig itp to mam stałe 30 fps a jak siedze w pit lane to nawet 15
    WGR-LILIAPRINCES
    2 days ago
  • Kenny107's avatar

F1 25 nie chce działać

Hej, mam problem z odpaleniem gry f1 25. ostatnio kiedy kupiłem grę na Steam gra działała bez zarzutów, po ostatnim razie kiedy chciałem znowu zagrać, gra nie chce się totalnie włączyć, a na dodate...
    Kenny107
    3 days ago
  • AndrewMonaron's avatar

F1 25 - próba czasowa - problem

F1 25. Wszystko dział bez zarzutu. Natomiast gdy próbuję zagrać w Próbę czasową tor zaczyna się wczytywać i bez żadnego ostrzeżenia gra się wywala. I na tym koniec. Zainstalowane są najnowsze sterown...
    AndrewMonaron
    9 days ago
  • snokone42's avatar

Wybór kierownicy

Czy kierownica fanatec CSL elite będzie dobrym wyborem na pierwszą kierownicę w życiu? https://allegro.pl/oferta/kierownica-fanatec-csl-elite-f1-set-formula-ps4-ps5-pc-baza-obrecz-pedaly-17500011872 ...
    snokone42
    16 days ago
  • _Chonki_5's avatar

Problem z freezami gry

Cześć, od​‍​‌‍​‍‌ bardzo dawna męczę się z F1 25, która podczas wyścigu wystepuje freez. Freezy objawiają się tak, że obraz stoi, dźwięk znika, sterowanie przestaje działać i muszę zamykać F1 25 Men...
    _Chonki_5
    16 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.