Forum Discussion

maciej231091's avatar
maciej231091
Not applicable
2 years ago

Aplikacja companion

Witam mam następujący problem. Nie mogę uruchomić aplikacji companion po logowaniu otrzymuje komunikat że wcześniejszy dostęp do aplikacji dobiegł końca aby dalej korzystać należy zalogować się do Fut 24. Gdzie jestem zalogowany i nic się nie zmienia. Czy może to wynikać z faktu że na razie korzystam z 10 godzinnej wersji gry?

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @maciej231091 

Zakładam, że dawno nie logowałeś się do samej gry?

Spróbuj rozegrać kilka meczy w trybie Ultimate Team i wykonać kilka zadań/SBC i zaloguj się ponownie do aplikacji. 

• maciej231091's avatar
    maciej231091
    Not applicable
    2 years ago

10 godzin rozgrywki kilkanaście meczów rivals kilka mistrzostw wykonanych kilka zadań i jak nie działało tak nie działa

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Dzięki za odpowiedź @maciej231091 

Obawiam się, że jeśli zostało przez Ciebie wykorzystane 10 godzin wersji testowej gry może być to związane z pojawiającym się komunikatem. 

• maciej231091's avatar
    maciej231091
    Not applicable
    2 years ago

Problem nie leży tutaj pozostało mi 20 minut gry... Zresztą jak pisałem wcześniej problem mam przez cały czas. Chciałem kupić pełną wersję ale to chyba nie ma sensu przy tylu problemach

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 month ago
4,674 Posts