Błąd sbc w aplikacji web app
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD Geforce 1050i
Podaj ilość pamięci RAM w GB 32
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 7/11/2023
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 20:40
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? ECT - GMT + 1:00
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie wiem czy się da, teraz tak się nie dzieje.
Co się dzieje? Dzisiaj aplikacja wyglądała trochę inaczej niż zwykle, myślę aktualizacja pewnie. Chciałem zrobić Sbc o kartę rttk +84. Wybrałem narzędzie budowania składu i zaznaczyłem żeby od najwyższej dodało i chciałem potem powymieniać żeby nie przepalać składu np. O ocenie 86 jak w wymaganiach jest 84(wszyscy wiemy o co chodzi). No i kliknąłem buduj, a tu nie wyskoczył ekran ze składem żeby wymienić, tylko przyciski i było tam wymień piłkarzy to kliknąłem, bo chciałem ich pozmieniać, a tu potem okno odbierz nagrodę. Nie było w żadnym momencie ekranu ze składem i nie wiem nawet kogo przepaliłem. Chciałbym ich odzyskać chyba, że ten skład akurat wyszedł o ocenie 84, ale ja nawet nie wiem kogo przepaliłem, nie pamiętam kogo mialem tyle jest tych kart.
Co powinno się stać? Wyświetlić się ekarn ze składem.
Chciałbym odzyskać może karty.
Hej @jdoubie
Przykro mi, ale obawiam się, że przywrócenie tych kart będzie niemożliwe.
- Piłkarze wykorzystani do wykonania wyzwania budowania składu są usuwani z klubu na stałe. Po wykonaniu WBS wykorzystane w nim karty są na stałe usuwane z twojego klubu w zamian za nagrody. Nasi doradcy nie mogą przywracać takich kart.
https://help.ea.com/pl/help/ea-sports-fc/ultimate-team-sbcs/