Forum Discussion

Qaki49's avatar
Qaki49
Newcomer
21 days ago
Solved

Gra FC 24 zostanie zamknięta z powodu zakończenia pracy EA APP

Witam mam problem z grą od EA, nie mam już do tego siły pomału. od jakiegoś czasu mam problem z grą Ea fc 24 ( w sumie z fifa 23 było to samo). pogram kilka minut i wyrzuca błąd o treści:

Gra FC 24 zostanie zamknięta z powodu zakończenia pracy EA APP.

Czyszczenie pamięci podręcznej EA APP nie pomogło, nie pomógł także reinstall kilkukrotny tej gry

Może ktoś z was ma pomysł jak to rozwiązać lub miał podobny problem proszę o odpowiedz z góry dziękuję :)

• Hej Qaki49​ 

Na start dodaj pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do list wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall). 

Dodatkowo sprawdź czy posiadasz wystarczającą ilość miejsca na dysku (opcjonalnie powinno być 10-15% wolnej przestrzeni).

W przypadku dalszych problemów przeskanuj PC w poszukiwaniu złośliwego oprogramowania oraz uruchom komputer w trybie czystego rozruchu.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Hej Qaki49​ 

Na start dodaj pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do list wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall). 

Dodatkowo sprawdź czy posiadasz wystarczającą ilość miejsca na dysku (opcjonalnie powinno być 10-15% wolnej przestrzeni).

W przypadku dalszych problemów przeskanuj PC w poszukiwaniu złośliwego oprogramowania oraz uruchom komputer w trybie czystego rozruchu.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 days ago

Daj znać czy problem udało Ci się już rozwiązać dzięki wcześniejszym wskazówkom. Będziemy wdzięczni za aktualizacją sytuacji.  

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,665 PostsLatest Activity: 13 hours ago