Forum Discussion

Pawel931126's avatar
2 years ago

Błędy w trybie kariery zawodnika

Grając w trybie kariery i będąc powołanym do kadry narodowej, trenując z kadrą mimo dobrze wykonanego treningu zarówno przez symulację jak i grę, poziom reputacji trenera klubu spada diametralnie. Na koniec zgrupowania otrzymuje informację od trenera klubu w stylu "kompletnie się na tobie zawiodłem i nie widzę Cię w pierwszym składzie" mimo że poziom reputacji wskazuje np. Wyjściową 11 a w trakcie zgrupowania byłem MVP z 3 golami w 2 meczach. To tak jakby okres powołania był traktowany jak okres kontuzji czy brak treningu przez co spada reputacja. Czy tylko według mnie odbiega to od standardów realizmu? Nie wspomnę już że dwukrotnie zdobywając puchar na ceremonii nagród mimo gry zespołem męskim komentatorzy gratulowali "Paniom" sukcesu...z jednej strony zabawne ale z drugiej foux pas! 

Sugestia starego wyjadacza. Poprawcie też realizm zdobywania wyróżnień indywidualnych... specjalnie zagrałem 2 sezony na trybie easy. Zdobyłem złotego buta, wygrałem ligę, puchar kraju i ligę mistrzów. Niestety grałem klubem polskiej ekstraklasy i oprócz zawodnika sezonu złota piłka, którą tak się chwalilście nie dla mnie. Wiem, że sytuacja wygrania Ballon Dor przez gracza ekstraklasy jest mało prawdopodobna ale nie niemożliwa! 

No RepliesBe the first to reply

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 19 hours ago