11 months ago
Ban na konto
Zostałem zbanowany za kupowanie kart stylów gry za 150 coinsów w FC 24 i wystawianie ich po 4200. Nie jest to zakazane! Odwołałem się co nic nie dało. teraz loguje się po kilku miesiącach żeby pogr...
Hej @NieByleKt0
Jedyną możliwością odwołania się od blokad nałożonych na Twoje konto jest skontaktowanie się z nami poprzez instrukcje podane w poniższym artykule.
https://help.ea.com/pl/help/account/information-about-locked-or-banned-or-suspended-accounts/
Poprzez forum nie mamy możliwości rozwiązywać tego typu spraw, przykro mi.
Odwołałem sie lecz dostalem odpowiedz ze slusznie dostalem bana bez podania powodu. I tak w kółko dostaje odpowiedz kopiuj wklej. Te odwolania wcale nie dzialają nie idzie wyjasnic tematu.
Zobacz na daty bana, to sie kupy nie trzyma. Nie gralem w gre a bana dostalem. Nawet w tym okresie sie nie logowalem na konto. Dostalem bany bez podania przyczyny. Ktos specialne zbanowal mi konto.
Dlatego prosze Ciebe zebys zainterweniował w tej sprawie.
Widze ze macie gdzies oddanych fanow gier ea. Blolady w randomowcy momentach gdzie nawet od 2 miesiecy sie nie logowalem na konto bez podania przyczyny. Nie odpowiadacie nawet na zapytania w postach. Bardzo profesionalna firma.