1 year ago
Ban na konto
Zostałem zbanowany za kupowanie kart stylów gry za 150 coinsów w FC 24 i wystawianie ich po 4200. Nie jest to zakazane! Odwołałem się co nic nie dało. teraz loguje się po kilku miesiącach żeby pogr...
Hej @NieByleKt0
Jedyną możliwością odwołania się od blokad nałożonych na Twoje konto jest skontaktowanie się z nami poprzez instrukcje podane w poniższym artykule.
https://help.ea.com/pl/help/account/information-about-locked-or-banned-or-suspended-accounts/
Poprzez forum nie mamy możliwości rozwiązywać tego typu spraw, przykro mi.
Hej @NieByleKt0
Rozumiem Twoje rozgoryczenie, nie mniej tak jak wspomniałem wcześniej nie mam możliwości odwołania się od blokad nałożonych na Twoje konto w Twoim imieniu.
Poprzez forum nie możemy rozwiązywać spraw powiązanych z kontem EA. Tyczy się to nie tylko banów, ale również płatności, brakującej zawartości etc.
Jak wiesz jak to zrobic to mi pomóż. Dostaje odpowiedz ze zlamalem regulamin w fc24 i wysylaja mi link do calego regulaminu. Nie ma podane ktory punkt złamalem ani żadnego dowodu ze został zlamany. Prosze ale nie przedstawiaja mi i tak od 2 miesiecy walcze czekajac tyogdniami na odpowiedz.
W polsce istnieje takie prawo jak domniemanie niewinnosci, trzeba przedstawic dowód zeby ukarac. Jesli tak nie jest to regulamin ea nie jest zgodny z polskim prawem a o tym narazie nie chce pisać.
Moze ktos na konto sie wlamał bo byly logowania z warszawy, a mnie z twgo co wiem loguje z olsztyna