Forum Discussion

a6b59e529a7f1699's avatar
a6b59e529a7f1699
Seasoned Newcomer
11 months ago

biały ekran po uruchomieniu FC 24

Kupiłem synowi FC 24 i niestety nie działa. 
Przy uruchomianiu pojawia się biała plansza i nic więcej. Sprawdzałem  rożne ustawienia i nic się nie zmieniło. propozycje z forum nic nie zmieniają.

żeby było ciekawiej w ea.app widnieje czas gry, który liczy czas białego ekranu.

proszę o pomoc bo mały jest załamany.

7 Replies

• a6b59e529a7f1699's avatar
    a6b59e529a7f1699
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

to jakaś porażka. połączył się ze mną człowiek na czacie i zanim rozwiązaliśmy problem przestał się odzywać a czat przestał działać. I w kółko pytał się o maile i ID. Podaję a on za chwilę znowu. ręce opadają. 

a6b59e529a7f1699
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Problem nie dotyczy logowani do konta, tylko braku gry na koncie. Zgłoszenie do doradcy wysłałem równolegle do tego wpisu ale zamiast odpowiedzi zamknięto sprawę. Wznowiłem więc ją i czekam na efekty

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej a6b59e529a7f1699​ 

Do konta dziecka należy zalogować się wpisując EA ID (czyli pseudonim) a nie np. mail rodzica. Dodam tu także instrukcję resetu hasła, które warto odświeżyć i spróbować się zalogować ponownie.

W przypadku dalszych problemów z zalogowaniem się do konta EA, gdzie został już zarejestrowany kod gry FC 24, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio., wykonując kroki opisane w instrukcji: Jak skontaktować się z doradcą EA? 

a6b59e529a7f1699
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Uzyskałem "niezależną" opinię i winna była słaba karta grafiki.

Teraz mam inny problem. Kupiliśmy nowy komputer, z zapasem sprzętowym co do wymogów i na koncie syna (konto dziecięce) nie ma FC24 i nie można jej dodać, bo kod został już wykorzystany.

Czuję się oszukany, dziecko jest rozczarowane, bo prezent na mikołaja (gra) i urodziny (komputer) nie umożliwiają grę w FC24.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej. Sprawdź poniższe kroki i daj znać czy to pomogło. 

• Ustaw domyślnie na wysokowydajny procesor graficzny: Rozwiązywanie problemów z grafiką
    • Napraw swoją grę za pomocą EA App - Napraw (Biblioteka > Kropki na kafelku > Napraw)
    • Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA (Menu w lewym górnym rogu > Pomoc > Odzyskiwanie aplikacji)
    • Sprawdź inne aplikacje, które mogą ograniczać wydajność aplikacji EA lub gry
    • Uruchom narzędzie System File Checkernastępnie sprawdź aktualizacje Windows procesora graficznego

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 11 days ago
4,670 Posts