Forum Discussion

liquidz00t's avatar
2 years ago
Solved

Brak gry na ea app oraz fut web app

Witam, kupilem edycje ultimate na steam. Gra nie pokazuje mi sie na EA APP (tak jak bym mial ja kupic). Teraz po premierze web app nawet nie moge sie tam zalogowac bo pokazuje mi ze nie mam eafc 
  • EA_Kalina's avatar
    2 years ago

Hej @liquidz00t 

Obecnie można można uzyskać wcześniejszy dostęp do Web App/ Companion. Oto, jakie warunki należy spełnić:

• Aby kwalifikować się do wcześniejszego dostępu do aplikacji EAS FC 24 Web App i Companion, musisz zalogować się do Ultimate Team™ i stworzyć klub Ultimate Team™ w EA SPORTS FIFA 23 na swojej platformie przed 1 sierpnia 2023 r.
    • Twoje konto Ultimate Team 23 musi cały czas istnieć.
      • W przypadku skasowania klubu w EA SPORTS FIFA 23, wcześniejszy dostęp nie będzie możliwy.
    • Twoje konto musi mieć pozytywną historię.
      • Jeśli nie masz dostępu, oznacza to że albo w przeszłości złamane zostały jakieś reguły albo nie grasz dość długo, aby zyskać ten przywilej.
    • Zagranie w Ultimate Team™ w EA SPORTS FC™ 24 po zakupie pełnej wersji gry może pomóc uzyskać dostęp do rynku transferowego w aplikacjach Web App i Companion.

Bardzo często się zdarza, że konto FUT 23 zostało założone zbyt późno i dlatego nie ma odblokowanego wcześniejszego dostępu do Web App. Natomiast samo posiadanie zamówionej gry EA SPORTS FC™ 24 nie odblokowuje wcześniejszego dostępu - dopiero po premierze gry, kiedy założysz klub uzyskasz dostęp do Web App/ Companion (zakładam, że na chwilę obecną nie spełniasz kryteriów, które podałam wyżej).

Grę EA SPORTS FC™ 24  pobierzesz i uruchomisz z poziomu Steam. Dlatego warto sprawdzić czy twoje zamówienie jest w pełni zrealizowane - sprawdź swoje konto Steam.

Daj znać jeśli masz dodatkowe pytania. Pozdrawiam,

_Kalina

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,659 PostsLatest Activity: 2 years ago