Forum Discussion

robeczek102's avatar
robeczek102
Rising Rookie
2 years ago

Brak możliwości kontynuowania kariery zawodnika.

Gram karierę zawodnika na PC.

Jest czerwiec 2026 roku. Zmieniłem klub, podpisałem nowy kontrakt. Gram również z reprezentacją w Pucharze Reprezentacji Mężczyzn. Ostatni mecz grupowy wypadł w dniu 30 czerwca czyli w ostatni dzień sezonu. Po rozegraniu tego meczu pojawia się strona "Koniec Sezonu". Można dać tylko "Zakończ Sezon". Po przyciśnięciu "Zakończ Sezon" przenosi na stronę: Obecny kontrakt, Twoja droga, Rekomendacje. I więcej nie da się nic zrobić. Nie ma żadnych przycisków. Ani "Dalej" ani "Cofnij" ani nic innego. Z gry trzeba wyjść za pomocą Alt F4. Po ponownym wczytaniu zapisu z tą karierą jestem przed tym meczem i sytuacja się powtarza. Nie można dalej kontynuować tej kariery.

Proszę o jak najszybsze usunięcie mi tego błędu żeby mógł grać w tą karierę dalej.

4 Replies

• Super. ☹️ Można zgłaszać błędy. Pewnie nawet nikt tego nie przeczytał. Tylko kasy nie wiedzą ile brać za tą szmirę co zrobili. Przykre ale prawdziwe.

• @robeczek102 Witam, tez mam ten problem ale na nintendo switch. Niech cos z tym zrobią bo jest to irytujące i wkurzające jesli trzebaby było od nowa kariere zaczynać ☹️
  • Mam ten sam problem wiesz może jak to naprawić bo bardzo mi się spodobało granie kariery zawodnika a nie mam jak kontynuować 

• CharliePKKS's avatar
    CharliePKKS
    Rising Newcomer
    2 years ago

Ja mam to samo, ale już w pierwszym sezonie. Ta gra ma tyle błędów, jak żadna inna fifa wcześniej... Grasz reprezentacją, a tu nagle trener i szatnia z ... Lecha Poznań. Mega gra, ostatnia jaką kupiłem 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago