Forum Discussion

6d978b3f9263290's avatar
8 months ago

Brak możliwości zakupu oraz licytacji kart

Cześć! Mam problem z fc25. Nie moge zakupić ani licytować kart na rynku transferowym od kilku dni. Problem dotyczy webapp, aplikacji na telefonie oraz na konsoli xbox. Jestem normalnym graczem, nugdy nie handlowałem monetami, skład mam w większości kart quicksell oprócz jednej karty za 3mln którą trafiłem, jest niewymienna więc prosta sprawa. Na koncie mam 200tys coins i zakupiłem kart foderowych żeby poprostu zarobić, no to nie jest chyba jakieś nielegalne ? Taniej kupuje, drożej sprzedaje, proste raczej, pewnie 90% graczy coś handluje.  Skąd takie ograniczenie na tak długo? Nie robie nic nielegalnego. Pomoże ktoś? Nie dostałem żadnego info na maila, nigdzie w aplikacji a moja historia blokad na koncie Ea jest czysta, zero blokad.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @6d978b3f92632902 

Czy problem występuje także z poziomu gry? W miarę możliwości przetestuj działanie Rynku na innym urządzeniu oraz z wykorzystaniem innego połączenia internetowego niż dotychczas. 

Dodatkowo prześlij nam proszę zrzut ekranu z dokładnym komunikatem o błędzie, który pojawia się podczas próby licytacji/ zakupu.

• sulej00's avatar
    sulej00
    Rising Newcomer
    5 months ago

Też już kilka dni nie mogę wystawić na sprzedaż, i zmienić ceny cały czas jest 99

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 6 days ago