Forum Discussion

MazochMaster's avatar
2 years ago
Solved

Brak otrzymanych punktów za mecze squad battles

Po rozegraniu ostatnich meczów squad battles nie otrzymałem punktów do rankingu mimo wygranych meczów jak widać na załączonym zdjęciu.

Ktos spotkał się z podobnym problemem?

Konto: Mazoch89

• @MazochMaster Czy przypadkiem nie rozegrałeś więcej niż 32 spotkania? Jeśli tak to każde kolejne nie będzie przyznawać Ci punktów. Taki jest limit.

10 Replies

• @MazochMaster Czy przypadkiem nie rozegrałeś więcej niż 32 spotkania? Jeśli tak to każde kolejne nie będzie przyznawać Ci punktów. Taki jest limit.
  • nie dostaje punktów XP do wbijania lepszych nagród grając w squad battles

• Witam.

Mój problem polega na tym że mam rozegranych 28/32 a już za wygrane mecze nie dostaje punktów. Tylko licznik rozegranych meczy jest +1.

Dlaczego tak się dzieje i to nie od dziś? Poco grać skoro punkty się nie dodają?

Przecież wszędzie pisze że licznik meczy tygodniowych jest 32.

A mi punkty stanęły na 28 meczy.

• Ja też nie dostaje punktów za wygrane mecze a rozegrałem ich 25. Napisałem maila do EA bo to chore żeby grać trafić czas a oni mają nas gdzieś. Wysłałem im nawet zdjęcia. Limit jest 32 mecze na tydzień i zgodzę się z tym. Ja rozegrałem 25 i już nie dostaje więc napisałem maila i przestałem grać póki co i trafić czas. Za wygrany mecz dostaje tylko monety i +1 że rozegrałem mecz a expa niema.

• I nie zgodzę się z tą tabela punktów że za wygrany mecz na klasie światowej dostaje się 1800punktow. Wygrywam po 4:0 i tyle punktów nigdy nie dostałem. 

• Avalayya's avatar
    Avalayya
    Hero+
    2 years ago

Mógłbyś podesłać zrzut ekranu? Odnośnie otrzymywanych punktów za mecz zajrzyj tutaj, co prawda to tabela z poprzedniej odsłony gry ale zapewne nic się nie zmieniło jeśli chodzi o przeliczniki:

Squad Battles in FIFA 23 

• Punkty jak widać +1224. Ale pasek stanu expa stoi w miejscu.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @rafwis87 

Dzięki za przesłane przez Ciebie zrzuty ekranu. 

Pasek, o którym mówisz nie jest reprezentacją punktów doświadczenia (jak to jest np. w przypadku wykonywania zadań sezonowych), a graficznym przedstawieniem tego ile brakuje Ci punktów do następnej rangi. Istnieje możliwość, że z racji tego, że Twoja ranga jest dość wysoka, oraz że rozgrywałeś mecze pod koniec trwania tygodniowych zawodów w Squad Battles, to ilość punktów które zostały przez Ciebie zdobyte pozwoliły Ci na utrzymanie się na swojej pozycji, w danym momencie. 

Czy ten sam problem pojawiał się na początku tygodnia, zanim dostałeś się do rangi Elita 1?

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,638 PostsLatest Activity: 22 hours ago