Forum Discussion
10 Replies
- Avalayya2 years agoHero+@MazochMaster Czy przypadkiem nie rozegrałeś więcej niż 32 spotkania? Jeśli tak to każde kolejne nie będzie przyznawać Ci punktów. Taki jest limit.
Ok, nie wiedziałem o tym, dzięki za szybką odpowiedź!
nie dostaje punktów XP do wbijania lepszych nagród grając w squad battles
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Xzentorno
Czy również rozegrałeś komplet spotkań?
Więcej informacji na temat Squad Battles znajdziecie tutaj:
Witam.
Mój problem polega na tym że mam rozegranych 28/32 a już za wygrane mecze nie dostaje punktów. Tylko licznik rozegranych meczy jest +1.
Dlaczego tak się dzieje i to nie od dziś? Poco grać skoro punkty się nie dodają?
Przecież wszędzie pisze że licznik meczy tygodniowych jest 32.
A mi punkty stanęły na 28 meczy.
Ja też nie dostaje punktów za wygrane mecze a rozegrałem ich 25. Napisałem maila do EA bo to chore żeby grać trafić czas a oni mają nas gdzieś. Wysłałem im nawet zdjęcia. Limit jest 32 mecze na tydzień i zgodzę się z tym. Ja rozegrałem 25 i już nie dostaje więc napisałem maila i przestałem grać póki co i trafić czas. Za wygrany mecz dostaje tylko monety i +1 że rozegrałem mecz a expa niema.
I nie zgodzę się z tą tabela punktów że za wygrany mecz na klasie światowej dostaje się 1800punktow. Wygrywam po 4:0 i tyle punktów nigdy nie dostałem.
- Avalayya2 years agoHero+
Mógłbyś podesłać zrzut ekranu? Odnośnie otrzymywanych punktów za mecz zajrzyj tutaj, co prawda to tabela z poprzedniej odsłony gry ale zapewne nic się nie zmieniło jeśli chodzi o przeliczniki:
Punkty jak widać +1224. Ale pasek stanu expa stoi w miejscu.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @rafwis87
Dzięki za przesłane przez Ciebie zrzuty ekranu.
Pasek, o którym mówisz nie jest reprezentacją punktów doświadczenia (jak to jest np. w przypadku wykonywania zadań sezonowych), a graficznym przedstawieniem tego ile brakuje Ci punktów do następnej rangi. Istnieje możliwość, że z racji tego, że Twoja ranga jest dość wysoka, oraz że rozgrywałeś mecze pod koniec trwania tygodniowych zawodów w Squad Battles, to ilość punktów które zostały przez Ciebie zdobyte pozwoliły Ci na utrzymanie się na swojej pozycji, w danym momencie.
Czy ten sam problem pojawiał się na początku tygodnia, zanim dostałeś się do rangi Elita 1?
About FC 24
Recent Discussions
- 22 hours ago
- 3 days ago
- 11 days ago
- 16 days ago