Forum Discussion

ASAX9000's avatar
2 years ago

brakuj ce nagrody division rivals

Witam, nie otrzymałem nagród cotygodniowych Division Rivals 23.11 dywizja 5. Była to data rozpoczęcia nowego sezonu i moje nagrody się nie pojawiły. Kontaktowałem się przez EA Help już 3 razy od 24.11 i ostatnią odpowiedzią było, żeby opublikować temat tutaj... W takim razie publikuję tutaj. Minęło 5 dni a ja w dalszym ciągu nie otrzymałem ani nagród ani żadnej rekompensaty.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @ASAX9000 

Dziękujemy za Twoje zgłoszenie. Na chwilę obecną nie otrzymaliśmy więcej zgoszeń od naszych graczy, na temat braku nagród w Division Rivals, co mogłoby wskazywać na problem o globalnym zasięgu.

Zazwyczaj brak tygodniowych nagród wynika z faktu, że na koncie nie zarejestrowano co najmniej trzech zwycięstw, które są wymagane do otrzymania nagrody. Niestety poprzez forum nie mamy dostęu do Twojego konta, by móc to potwierdzić - w tym wypadku warto zweryfikować te dane, kontaktując się z nami poprzez czat.

• ASAX9000's avatar
    ASAX9000
    2 years ago

Witam. Zgłaszałem sprawę przez czat już w piątek 24.11 Podawałem również swoje dane zgodnie z prośbą ale nikt mi nie odpisał od tamtego czasu. W moim przypadku powinny zostać przyznane nagrody ulepszone, gdyż miałem ponad 7 zwycięstw. W takim razie proszę ponownie, gdzie mam podać dane do weryfikacji 

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 21 hours ago
4,673 Posts