Forum Discussion

KukumiSenpai's avatar
2 years ago

Ciągłe wyrzucanie z serwerów EA FC 24

Witam serdecznie od 3 tygodni borykam się z problemem dotyczącym wyrzucania z serwerów w grze EA FC 24. Pisałem z supportem, jednakże jedyne co usłyszałem to to że wiedzą o problemach i jest coś w tej sprawie robione... Problem jest taki że gra co chwile wyrzuca mnie z serwera z różnymi błędami, czasami podczas robienia jednego sbc potrafi mnie wyrzucić z serwera kilka razy. Najgorsze jest jednak to że problem dotyczy również rozgrywania meczów, często bywa tak że mecz jest bez żadnych lagów, po czym pojawia się "logo ea fc" na dole oznaczające ładowanie i wyrzuca mnie z meczu, zdarza się również tak że mecz jest rozgrywany normalnie do końca (całkowicie płynnie, bez lagów), po czym po gwizdku zamiast ekranu końcowego z wynikiem otrzymuję "serwer nie mógł przetworzyć twojego żądania".

Problem występuje na koncie i na laptopie i na komputerze, były restartowane ustawienia routera, jak i umieszczenie statycznego IP komputera w strefie DMZ. Internet działa bardzo dobrze, wasz raport połączenia pokazuje wynik 97/100, problem występuje tylko w tej grze. Bardzo prosiłbym o pomoc z tym gdyż wyrzucanie z meczów w trybach gdzie każde zwycięstwo jest ważne, praktycznie uniemożliwia mi robienie niektórych zadań, a to że nawet po wygranym meczu, gra potrafi mnie wyrzucić, sprawia że odechciewa się grać. 

No RepliesBe the first to reply

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,661 PostsLatest Activity: 3 days ago