yxsiwyxy12 months agoSolvedCrossplay wlaczony a nie działa Witam mam ustawieniach fc 24 włączony crossplay, a gdy przechodzę do znajomych z innej platformy przez ea connect , to wyskakuje nie mozna dołączyć do gry ani zaprosic gracza platforma tego gracza ni...Show MoreEA_Kuba12 months agoHej @yxsiwyxy Na jakiej platformie grasz Ty oraz Twoi znajomi z którymi próbujesz rozpocząć rozgrywkę? Czy sytuacja wygląda podobnie kiedy oni próbują Cię wyszukać?
EA_Kuba12 months agoHej @yxsiwyxy Na jakiej platformie grasz Ty oraz Twoi znajomi z którymi próbujesz rozpocząć rozgrywkę? Czy sytuacja wygląda podobnie kiedy oni próbują Cię wyszukać?
EA_Kuba12 months agoHej @yxsiwyxy Na jakiej platformie grasz Ty oraz Twoi znajomi z którymi próbujesz rozpocząć rozgrywkę? Czy sytuacja wygląda podobnie kiedy oni próbują Cię wyszukać?
EA_KubaCommunity Manager12 months agoHej @yxsiwyxy Na jakiej platformie grasz Ty oraz Twoi znajomi z którymi próbujesz rozpocząć rozgrywkę? Czy sytuacja wygląda podobnie kiedy oni próbują Cię wyszukać?
jestemmunNewcomer to EA_Kuba4 months agomam identyczny problem, ja gram na PC a mój znajomy na XBOX One
jestemmunNewcomer to EA_Kuba4 months agomam identyczny problem, ja gram na PC a mój znajomy na XBOX One
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 17 hours ago
Recent DiscussionsDowiedź się jak sprawdzić status serwerów gier EA.Uszkodzony plik w karierze menadżera.FC24 PROBLEMbrak dzwieku w ea fc 24Wczytywanie nie powiodło się EA FC 25Solved