Forum Discussion

niki110901's avatar
10 months ago

Czy wFC 25 serwery też będą porażką?

Dlaczego wywala mnie z ligi weekendowej, gameplay straszne wolny, zero przyjemności z gry. Internet po kablu wszystko inne śmiga, a tu masakra. Proszę o odpowiedź 😁 będę niesamowicie zaskoczony nią 😁

6 Replies

• @niki110901 Mam dokładnie takie same wrażenia dlatego wl będę grał jutro dziś się nie odważę. Też mam ps5 po kablu światłowód co z tego jak ich serwery to jest kpina i żarty.
  • Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    9 months ago
    @SirCarbonara Jeszcze niedawno można było się kontaktować telefonicznie z ea. Teraz jesteś tylko bankomatem. Wygrana czy przegrana zależy jak cię połączy, albo czy twoim grajkom zechce się ruszać. W jednym meczu masz dokładność statystyk pod 90%, żeby w kolejnym dokładność podań i strzałów była tak słaba jakbyś pierwszy raz w te grę grał. W tym roku sobie odpuszczam na premiere, może w grudniu jak ceny spadną sobie zagram. Oczywiście wszystko zależy od opinii na forach
  • Podziwiam za wytrwałość. Ja już tego nie kupie. FC IQ będzie fantastyczne😉,  jeszcze więcej danych do przetworzenia, jeszcze więcej zmiennych, po prostu wylew za wylewem.

• @niki110901 Też nie kupuje ea fc 25. W ogóle już żadnej gry EA nie kupię nigdy. Jestem permanentnie okradany a nagród przez tą firmę, bo jak inaczej nazwać te niezliczone mecze w których wygrywam a gra mnie wywala jak wracam to oczywiście przegrałem?
  • niki110901's avatar
    niki110901
    9 months ago

To ty chciałeś coś z nagród zdobyć? 😉 Z paczek za FP tylko😝

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,638 PostsLatest Activity: 2 days ago