Forum Discussion
5 Replies
Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? EA app - PC
Model karty Nvidia lub AMD RTX 3060
Podaj ilość pamięci RAM w GB 32
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Ewolucje
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 23.01.2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 19:15
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Zawodnik ewoluowany już wcześniej nie może zostać wrzucony do następnej ewolucji z jakiegoś powodu(spełnia wymagania ewolucji).
Co się dzieje? Występuje komunikat że nie można się połączyć z serwerami gdy chce wrzucić zawodnika do ewolucji.
Co powinno się stać? Powinno dać się go ewoluować
Zawodnik ewoluowany już wcześniej nie może zostać wrzucony do następnej ewolucji z jakiegoś powodu(spełnia wymagania ewolucji).
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Dzięki za zgłoszenie! Informacje na temat tego problemy przekazaliśmy już do odpowiedniego zespołu, który zajmuje się jego weryfikacją.
mam to samo isaak toure po ewolucji patrick who nie może zostac dodany do ewolucji visionary toty gra się crashuje na wepp appie jest to samo ,to jest jakiś dramat wczoraj się pomyliłem w kombinacjach evo zacząłem od nowa i teraz błąd z Cashem ,na forach szukałem i jest to częsty problem , przypomnę tylok że ewolucjie maja limit czasowy
- gamerTEXI2 years agoRising Scout
Mam dokładnie to samo, po ewolucji Patrick who Simona Kjaera nie mogę go wrzucić do tych obrońców toty bo wyskakuję błąd serwerów
Mam też problem
About FC 24
Recent Discussions
- 12 days ago
- 13 days ago
- 13 days ago