2 years ago
Dno i dwa metry mułu
Ta gra to jest chyba najgorsza edycja w jaką grałem… gra przez internet to jest jakaś parodia. Zawodnicy stoją jak wmurowani, przeciwnik dokładnie wie do którego zawodnika będzie podana piłka, już ni...
Którą ma kolega rangę w rivals ?
Czy to ważne ktora ma rangę. Gość ma problemy jak wielu graczy na tym forum w tym ja. Opóźnienie w sterowaniu, łyżwy, czy bardzo wolna gra. Niestety problem się powtarza od kilku edycji. Wygranie kilku gierek w Rivals z rzędu graniczy z cudem.
Pytam bo wiem że najczęściej narzekają gracze z rangami ostatnimi czyli 7, 8,9,10. Mam znajomych, którzy z 8 i 7 div. Grałem z nimi kilka razy i wiem że w 95% przypadków te narzekania są bezpodstawne. Ja nie jestem wybitny w tą grę tylko średni ale widzę jak znajomi grają bez przysłowiowego ładu ani składu. Nie bronie także tej produkcji bo moim zdaniem to najgorsza z odsłon.
Panie, a którą mam mieć rangę jak żadnego meczu nie da się wygrać? Trochę ochłonąłem i włączyłem Puchar Uderzenia Gromu, ale tutaj też się nie zawiodłem, wystarczyło zagrać pierwsze 10 minut meczu i już od razu widać było z kim się gra. Najgorsza edycja w jaką kiedykolwiek grałem. Jakoś jak gram ze znajomymi to bardzo rzadko zdarza mi się przegrać, a tu wchodzisz i zastanawiasz się czy czasem nie grasz z jakimś profesjonalnym graczem. Już nie mówię jak wyglądają składy przeciwników… ja zdaje sobie sprawę, że są gracze o wiele lepsi ode mnie i nie oczekuję, że wejdę tutaj i 100% wygram, ale jak się widzi tą dysproporcję między składami i oczywiście jakimiś nadprzyrodzonymi umiejętnościami przeciwnika to się rzygać chce.
Tak jak pisałem:
- zawodnicy stoją jak kołki wkręcone w ziemię,
- przełączanie między zawodnikami to jest w ogóle jakaś abstrakcja,
- przeciwnik dokładnie wie do kogo pójdzie podanie, bo gracz jest z automatu zastawiony,
- odbiór piłki jest niemożliwy, bo zaraz kończy się to faulem, oczywiście w drugą stronę akcje 1:1 nie są odgwizdywane,
- piłka dziwnym trafem odbija się zawsze pod nogi przeciwnika,
- Dembele z RTTK, który ma 96 przyspieszenia nie jest w stanie wygrać pojedynku biegowego z zawodnikami o wiele mniejszym współczynniku,
- jak już jakimś cudem uda się dostać pod bramkę przeciwnika i strzelić to piłka ląduje albo poza boiskiem lub w słupek/poprzeczkę,
Można by tak wymieniać do jutra. Dno i dwa metry mułu, wstydźcie się EA.
Dodam, że zgranie mam 33/33, ocenę składu 88.
Kolejne co zapomniałem dodać to te śmieszne paczki. Ktoś kto wpadł na pomysł żeby połączyć kobiety i mężczyzn to nic tylko pogratulować. Gracz powinien mieć możliwość decydowania o tym. A zawartość tych paczek to chyba pozostawię już bez komentarza. Lepiej sobie iść na siłownię czy tam pobiegać albo wyskoczyć na narty niż grać w to coś, bo grą się tego nazwać niestety nie da. Polecam takie rozwiązanie reszcie, którzy mają podobne problemy, a widzę, że jest nas tutaj dużo, bo EA ma nas kompletnie gdzieś. Tam się liczy tylko kasa.