2 years ago
Dno i dwa metry mułu
Ta gra to jest chyba najgorsza edycja w jaką grałem… gra przez internet to jest jakaś parodia. Zawodnicy stoją jak wmurowani, przeciwnik dokładnie wie do którego zawodnika będzie podana piłka, już ni...
Czy to ważne ktora ma rangę. Gość ma problemy jak wielu graczy na tym forum w tym ja. Opóźnienie w sterowaniu, łyżwy, czy bardzo wolna gra. Niestety problem się powtarza od kilku edycji. Wygranie kilku gierek w Rivals z rzędu graniczy z cudem.
Pytam bo wiem że najczęściej narzekają gracze z rangami ostatnimi czyli 7, 8,9,10. Mam znajomych, którzy z 8 i 7 div. Grałem z nimi kilka razy i wiem że w 95% przypadków te narzekania są bezpodstawne. Ja nie jestem wybitny w tą grę tylko średni ale widzę jak znajomi grają bez przysłowiowego ładu ani składu. Nie bronie także tej produkcji bo moim zdaniem to najgorsza z odsłon.
@Greg2327Też zauważyłem w kilku meczach "zamulenie". Brak tempa, ogólny haos i gra była mniej responsywna. To bardziej mi wyglądało na problem z serwerami. Ogólnie nie gram dr bo szkoda na to czasu. Lepiej grać ligę weekendową. Lepsze nagrody. Sporo ludzi tak robi i dlatego także pojawiają się wpisy na forum o złym dobieraniu przeciwników. Gra dobiera przeciwnika o tej samej randze tylko problem jest w tym że jego poziom gry to ranga np 3 a jest w 6 lub niżej. Wiem także że słabsi gracze będą mieli problemy już z samymi kwalifikacjami i często ich nie przebrną i są skazani na grę w dr. Będą niestety trafiać na przeciwników którzy nie powinni grać w niższych rangach. Nic na to nie poradzimy.
Wystarczy pokręcić się trochę na swojej połowie zrobić kilka podań, by zobaczyć, że tej gry nie da się już wygrać. To nie jest że zamula na chwilę i dalej leci. To jest spowolniona (gra na łyżwach) od pierwszej do ostatniej minuty. Nieważne o której godzinie. Czasem coś się odblokuję to idzie pograć. Mam uczucie jakby docierało tylko połowę pakietów z danymi przy pingu do 12 ms, światłowód Połączenie przewodowe do konsoli. Do tego w ostatniej lidze weekendowej 3 razy mnie wywaliło i 2 razy eliminacjach do kolejnej.