Forum Discussion

Kubovsky_007's avatar
2 years ago

Dot.: pad ps5 problem w ea app

Witam,

Mam podobny problem.. o ile w menu pad dziala dobrze, to w samej rozgrywce nie da sie nic zrobic. Dzieje sie tak od wczoraj, nie ukrywam, ze jest to strasznie irytujace (Pad PS5, gra EAFC 24)

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Kubovsky_007 

Podobnie jak w poprzednim poście @EA_Kalina - w jaki sposób Twój kontroler łączy się z komputerem? 

Jaki posiadasz system operacyjny? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@Kubovsky_007 dodaj jeszcze czy chodzi o tryby online czy offline.

Przeniosłam Twój wpis na Tablicę EA SPORTS FC™ 24.

• Pad mam połączony przez kabel, nie jest to wina kabla, bo specjalnie kupiłem nowy.. system operacyjny to Windows 10

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

Usuń Ustawienia osobiste w oparciu o instrukcję, którą znajdziesz TUTAJ.

Dodatkowo wyłącz konsolę i odłącz od zasilania. Odłącz także od konsoli zbędne urządzenia (np. inny kontroler, kierownica, ładowarka).

• Niestety nie pomogło. Pad w samym menu działa bez zarzutów, a gdy włączę mecz nie mogę sterować zawodnikami, zmieniać ich ani podawać itp. 

Proszę o inne rozwiązanie tego problemu, jest to strasznie irytujące, że do niedawna gra działała normalnie, a teraz nie mogę jej normalnie użytkować. Nie wspominając już ile za nią zapłaciłem… 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 4 hours ago