Ksg700
1 year agoNew Adventurer
Dziwna gra
FC, czyli fajny cash 24 plus dodatki. To nie jest gra. W grze jeden potrafi więcej,a drugi mniej i to jasne. Zaczynając kolejny raz każdy pamięta błędy i stara się ich nie popełniać. W FC Sklep tak ...
Ręce opadają wczoraj grałem wyrzut z autu do piłkarza, zamiast przyjąć piłkę to po prostu stoi jak słup odbija się od niego ta piłka oczywiście wprost pod nogi przeciwnika stojącego 3-4 metry i akcja i gol .............
Na filmiku moja akcja , dochodzę do bramki podaję do zawodnika w środku i co i wielkie g , piłka przechodzi przez mojego zawodnika jakby go tam nie było , trafia do piłarza który jest lepiej kryty ............................. tak specjalne błedy wypaczają grę !!!!!!!!!!!!!!
Faule to kolejna rzecz na której gra oszukuje, za co jest ten faul niech mnie ktoś oświeci
Znowu podania z * , po co podać do lepiej ustawionego gracza, jak podam do tyłu to napewno strzelę gola .........to działa to wspomaganie podań czy specjalnie jest podawane tak aby jednak przeciwnik wygrał ???????????
Tu kolejny raz podanie zostało super wspomożone przez AI gry , piękna czysta sytuacja pewny prawie gol......i co i znowu nic ........... ile kasy muszę zapłacić aby AI działała ?
Wykonanie rzutu wolnego , piłka miała pójść w prawo wg linii poszła w lewo .... prosto w łapy bramkarza ....
Za to przeciwnik strzela gole w dziwnych sytuacjach
Wprawdzie wygrałem z nim chyba 4-2 , ale gra ewidentnie pomagała temu przeciwnikowi ...........
Pod marką FIFA wychodzi gra konkurencji, więc jest nadzieja. Nie mają FUT, a jednak ta karciankowa zabawa jest fajna. Oczywiście pomijając paczki ze sklepu, które psują zabawę.
To jest hit wprawdzie squad battles ale pokazuje jak tak gra jest zrypana (dwa filmiki z tego samego zdarzenia)
tutaj naprawdę już nie ma co komentować ............
Gra jest dziwna. często wygrywając kilkoma bramkami piłkarze zapominają jak się chodzi i biega, a już o podaniu celnym zapomnij. Ai mojego zespołu ma móżg Ameby. Zresztą żeby tylko takie błędy występowały. Dziś w mistrzostwach prowadzę kilkoma bramkami, przeciwnik chyba wyszedł, a mnie przerzuciło na jego zawodników. Nimi mogłem sterować, zmarnowane kilkanaście minut, pewnie jakbym wyszedł do walkower. Żeby nie było że zmyślam zamieszczam filmik. Mamy lipiec, za kilka miesięcy nowa fifa25 a, tu takie rzeczy się dzieją?