Ksg700
1 year agoNew Adventurer
Dziwna gra
FC, czyli fajny cash 24 plus dodatki. To nie jest gra. W grze jeden potrafi więcej,a drugi mniej i to jasne. Zaczynając kolejny raz każdy pamięta błędy i stara się ich nie popełniać. W FC Sklep tak ...
To jest hit wprawdzie squad battles ale pokazuje jak tak gra jest zrypana (dwa filmiki z tego samego zdarzenia)
tutaj naprawdę już nie ma co komentować ............
Gra jest dziwna. często wygrywając kilkoma bramkami piłkarze zapominają jak się chodzi i biega, a już o podaniu celnym zapomnij. Ai mojego zespołu ma móżg Ameby. Zresztą żeby tylko takie błędy występowały. Dziś w mistrzostwach prowadzę kilkoma bramkami, przeciwnik chyba wyszedł, a mnie przerzuciło na jego zawodników. Nimi mogłem sterować, zmarnowane kilkanaście minut, pewnie jakbym wyszedł do walkower. Żeby nie było że zmyślam zamieszczam filmik. Mamy lipiec, za kilka miesięcy nowa fifa25 a, tu takie rzeczy się dzieją?
ta gra to porażka
No to filmiki ode mnie :
Definicja fauli według gry FC 24 , jak komputer tak wchodzi faulu nie ma , jak ja bym tak wszedł od razu byłaby czerwona kartka.... :
Grze pochrzaniły się strony , podczas wyrzutu z autu moi zawodnicy poszli do przodu zostawiając pod swoją bramką 3 zawodników przeciwnika , zabawne, że na początku klipu są na poprawnych miejscach a po zajawce już nie , ewidentny błąd gry :D :
Moi zawodnicy mają zawsze problem z walce na główki z przeciwnikiem -komputerem , pomimo, że piłka powinna być odebrana przez mojego zawodnika , komputer uznał, że to jemu się ona należy i jeszcze upadając stwierdził, że musi wykonać nożyce:
tu drugi przykład jak idealnie w piłke trafia komputer a mnie AI nie wspomaga :
i tak to sobie możemy grać i jak AI przeliczy sobie w algorytmach, że powinniśmy przegrać to nie ważne co byśmy zrtobii i tak przegramy - tak właśnie AI zabija gry zręcznościowe ...