Forum Discussion
74 Replies
Witam, już miesiąc temu dokonałem zakupu EAFC 24 na platformie steam, wszystko było dobrze gra pokazywała mi się na obu platformach (Ea app ; steam) oraz było pokazane kiedy mogę pobrać grę wstępnie oraz w nią zagrać przedpremierowo (22 września od 6:00). Przed wczoraj pobrałem gre wstępnie na platformie steam. Po pobraniu gra pokazuje mi się tylko na platformie steam, a na EA app tak jakbym w ogóle jej nie miał w bibliotece. Dlaczego gra nagle zniknęła mi z Ea APP?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.Załączam ten piękny obraz jak ta cała firma
Gdy próbuje uruchomić grę, pokazuje mi się komunikat, żeby poczekać, na datę premiery a mam wersje ultimate i gra powinna już działać grę mam na ea app.
Witam, mam taki problem jak na załączonym ssie, wie ktos jak to rozwiązać? prosze o pomoc
Odinstalowywałem gre, aplikacje naprawiłem ja i nic nie pomaga..
to samo
Spróbuj przeinstalować aplikację EA lub wylogować się i zalogować na konto. Mi pomogło w przypadku poprzedniej edycji gry.
Hej. Nie mogę uruchomić gry Fc24. Proszę o szybką pomoc w tej sprawie.
No własnie robiłem tak i nic nie pomogło
dlaczego na aplikacji ea desktop nie mogę odpalić Ea FC 24 posiadam abonament ea play wersja próbna 10 godzin pisze mi że mam czekać na premierę gry wczesnego dostępu ale już jest 11 a gra powinna być dostępna od 6 rano
tutaj screen
About FC 24
Recent Discussions
- 22 hours ago
- 6 days ago
- 8 days ago