Forum Discussion
Cześć wszystkim,
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Opisany przez Was problem jest analizowany przez nasz zespół.
@EA_Kuba napisał/a:Cześć wszystkim,
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Opisany przez Was problem jest analizowany przez nasz zespół.
I co tam się udało zespołowi ustalić? Bo grudzień, a odpowiedzi dalej brak!
- 2 years ago
Mam ten sam problem, nie zwracałem uwagi na to, ale wkurza jak u przeciwnika działa.
- 9 months ago
Maj już w połowie a u mnie dalej kicha. Coś nie pyklo albo mnie albo twórcom. Pozdrawiam
- 8 months ago
Zakładam że pan Jakub i jego zespół to bot ale zapytam czy w Fc 25 będę miał działającą pirotechnikę dodam również że poczekam sobie aż będzie za darmo i nie dam wam nigdy więcej zarobić bo i tak nie macie pracowników tylko bota który potrafi spamować tą samą odpowiedzią od ponad pół roku także na co wam pieniądze ?
ja rozumiem że pirotechnika to pikuś przy uciekających postaciach z kart ledwo działającym menu czy omyłkowym rozdawnictwie messiego toty
Albo niebywalch animacjach gdzie piłka przechodzi przez graczy
w squad battle trace mecze bo wasz serwer mnie wylogwuje w trakcie i mimo że gram z botem zostaje wyrzucony do menu o dostaje przegraną
i tak jak mówię nigdy Ea nie zobaczy już grosza z mojego konta i tak nie robicie jakościowych gier
Ale tyle frustracji ile miałem w tym roku przez ten produkt to wam się udało założę się że nie ogarnięcie czmu co 4 sobie nie działa pirotechnika
ale dodam również że obecne zadnie na xp wygraj 10 meczy piłkarzami z drabinki sezonu 7 też nie działa
może zatrudnijcie jedną osobę na próbę wiem trzeba wydać pieniądze z oszukanych graczy ale myślę że warto
- 8 months ago
Witam też mam problem z nieodblokowaną pirotechniką czy naprawi ktoś w końcu ten błąd
- 7 months ago
A dajcie spokój, takie słowa cisną mi się na język że prawdopodobnie dostał bym bana. Ładnie lecą w CH... . Wypuścili grę i do widzenia, reszta ich nie interesuje. Tworzą kolejną edycję która tak naprawdę nie będzie różniła się od poprzedniej części. Całe te systemy są według nich innowacyjne a prawda jest taka że powinni skupić się na podstawowych błędach. Nigdy więcej nie kupię nic od EA bo nie mam zamiaru napędzać kieszeni komuś kto nie dba o graczy a tylko by jak najwięcej zarobić. Czekałem i obserwowałem jak zachowa się ea (specjalnie małymi literami, oznaka braku szacunku) dobitnie to pokazało. Wykorzystam jak najbardziej się da to za co zapłaciłem i kiedy nadejdzie czas końca to odejdę. Was czas dobiegł końca. Czas na nowe studia które myślą o graczach i oczekiwaniach które ich naprawdę interesują. A wy idzie w cholerę... Wkurza mnie brak szacunku do własnych klientów...
About FC 24
Recent Discussions
- 27 minutes ago
- 10 hours ago
fc wyrzuca do pulpitu
Solved24 hours ago- 2 days ago