Forum Discussion
29 Replies
Również chciałby się dowiedzieć dlaczego nie mogę uruchomić pirotechniki na moim stadionem. Mam odblokowane tą opcję a nie mogę jej użyć
Ja tak samo mam , mam odblokowane zadanie stadioniu wszystkie , a nie mam pirotechniki za bramka
JA MAM TEN SAM PROBLEM
I co udało wam się ustalić bo czekamy i czekamy a tu jak nie było pirotechniki tak nie ma
I co z problemem z pirotechniką? Gram na ps5 i od samego początku mam ten problem, a widzę że wasze analizowanie problemu trwa miesiącami, lub po prostu macie w du.... Rozwiązanie tego problemu. Przeszukałem wiele wątków w internecie na ten temat i nigdzie żadnego rozwiązania problemu.
Cześć. Mamy maj, a pirotechniki dalej nie ma, czy w ogóle zespół techniczny działa w tym temacie czy już odpuszczacie?
- erhard5510 months agoNew Traveler
Tyle czasu minęło , a nikogo nie rusza żeby naprawić ten błąd . Jest jedno wyjście nie kupować więcej tej gry .
Maj już w połowie a u mnie dalej kicha. Coś nie pyklo albo mnie albo twórcom. Pozdrawiam
- erhard559 months agoNew Traveler
Nadal nic się nie dzieje z tym błędem , nikt chyba nie tego co opisujemy . Zastanawiam się po co jest to forum????
- erhard559 months agoNew Traveler
Nadal nic nikt nie próbuje zrobić . Gwarancją jest pewnie to że pirotechnika za bramką pojawi się w nowej wersji gry .
About FC 24
Recent Discussions
- 10 hours ago
fc wyrzuca do pulpitu
Solved23 hours ago- 2 days ago