Forum Discussion

prostakzewsi's avatar
2 years ago

EA FC 24 Ustawiona same się resetują!

POMOCY!

Ustawienia mojej gry EA FC 2024 RESETUJĄ się po każdym wyłączeniu gry.

Gdy wyłącze EAFC i wchodzę do niej ponownie cały czas resetują sie wszystkie ustawienia. Efekt jest taki jak bym za każdym razem włączał grę po raz pierwszy. 

Wybieram językiem, ulubiony klub i muszę ustawiać wszystkie kamery, audio itd na nowo!!!

JAK TO NAPRAWIĆ???? 

POMOCY. 

Problem mam na konsoli PS5 

10 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @prostakzewsi 

Przejdź do Ustawień> Profil> Usuń i usuń plik Ustawienia. Następnie wyłącz grę i ponownie ją uruchom - pojawi się wówczas opcja stworzenia nowych Ustawiń (nie zmieniaj tylko nazwy pliku). Kontroler najlepiej w tym czasie podłączyć za pomocą kabla.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

• Po usunięciu ustawień jak na razie działa. Pojawił sie za to nowy problem. Przycisk KÓŁKO w obronie nie działa. Zawodnik po naciśnięciu O powinien odbierać w obronie piłkę. Nie dzieje się nic. W ustawieniach kontrolera w ustawieniach mam O - Pomoc2.zaw. Powinien być chyba obiór? 

• Mam ten sam problem, kontroler ma normalne ustawienia a zachowuje się jakbym zamiast odbioru naciskał zawołaj drugiego zawodnika. Za każdym razem muszę nacisnąć start, dostosuj sterowanie i wystarczy ze tam wejdę to ustawienie wracają do normy, ale jest to bardzo irytujące.

• 10ar90's avatar
    10ar90
    2 years ago

Ja mam ten sam problem. Pojawia się on za każdym razem kiedy podłącze pada do ładowania. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Opisany przez Was problem jest analizowany przez nasze zespoły.  

Rozwiązanie tego problemu możecie śledzić na naszym oficjalnym trackerze gry - link 

Opis: Po wyłączeniu kontrolera jego ustawienia mogą zostać zresetowane.

Dotyczy platform: PS5

• U mnie natomiast wszystko było ok do dziś.  Problem na dwóch padach.  Bramkarz nie wychodzi po wciśnięciu trójkąta i nie chcę czasami zmieniać zawodników w fc24. Dziwne bardzo.

• DamKiel's avatar
    DamKiel
    2 years ago

Nic nie daje zmiana tępa gry bramkarz nie wychodzi.

A tak p zatem czemu gra kosztuje tyle klasy a jest niedopracowana w tak podstawowej sprawie jak wychodzenie bramkarza czy ustawień gry.

Gdy ja skasuje swój profil to stracę w karierze swoje osiągniecia i jak to ma niby rozwiązać problem?

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 2 days ago
4,670 Posts