Forum Discussion
Cześć wszystkim,
Zmuszony byłem edytować, lub usunąć część postów zamieszczonych w tym wątku.
Rozumiem Waszą frustrację i przykro mi, że w ostatnim czasie jej doświadczyliście. Nie mniej frustracja nie upoważnia nikogo do tego, by naruszać regulamin forum i obrażać innych.
Z dyskusji musiałem usunąć nic nie wnoszące epitety, które nie pomagają w opisie problemu i wprowadzają niepotrzebny szum.
Jeśli chcecie przekazać swoją opinię na temat gry, kierujcie się zasadami konstruktywnej krytyki i podawajcie konkretne przykłady.
Dziękuję.
- Radzio_Piotrus2 years agoNew Scout
koło frustracji nawet nie stałeś i nie masz bladego pojęcia co to frustracja z powodu tej żenującej gry !!
- SirCarbonara2 years agoRising Veteran
Proponuję aby rozważyć dodanie ostrzeżenia na okładce - Uwaga! Gra nie przeznaczona dla osób z nadciśnieniem!
A może to tylko ja się tak stresuje jak przegrywam mecze które powinienem wygrać patrząc na staty. Cały czas próbuje coś zmieniać w nadziei że kiedyś trafie z ustawieniami i zacznie mi się grać tak dobrze jak w drugiej połowie fify 23, która po wielu miesiącach stała się wg mnie spoko grywalna. Życzę wam dużo cierpliwości. Prawdę mówiąc nie wiem czy mi się wydaje ale po tej aktualizacji jakby gra się troszeczkę lepiej…- Radzio_Piotrus2 years agoNew Scout
czyli to jest loteria, mnie się gra gorzej, przedtem na rivals grali jak muchy a teraz już nawet w squad....
About FC 24
Recent Discussions
- 16 hours ago
- 18 days ago