Forum Discussion
Proponuję aby rozważyć dodanie ostrzeżenia na okładce - Uwaga! Gra nie przeznaczona dla osób z nadciśnieniem!
A może to tylko ja się tak stresuje jak przegrywam mecze które powinienem wygrać patrząc na staty. Cały czas próbuje coś zmieniać w nadziei że kiedyś trafie z ustawieniami i zacznie mi się grać tak dobrze jak w drugiej połowie fify 23, która po wielu miesiącach stała się wg mnie spoko grywalna. Życzę wam dużo cierpliwości. Prawdę mówiąc nie wiem czy mi się wydaje ale po tej aktualizacji jakby gra się troszeczkę lepiej…
czyli to jest loteria, mnie się gra gorzej, przedtem na rivals grali jak muchy a teraz już nawet w squad....
- 2 years ago
To nie jest tylko problem z fifa to samo jest z produktem UFC 5 w weekend nie dasz rady nawet oddac ciosu stoisz i nic nie robisz a ktos cie nawala mimo ze ma duzo gorszego zawodnika , i to widac ze jest problem z EA to jest * . Pozdro
- robertus312 years agoRising Rookie
Sytuacja z dzisiejszego champions. Szanowne EA postanowiło zaliczyć wygrany mecz jak porażka co uniemożliwiło wejście na wyższą rangę. ekran pokazała się jako wygrany mecz 5:1, nacisnąłem przycisk aby przejść dalej po czym wyrzuciło mnie do głównego menu. Wszedłem następnie do UT i ukazał się komunikat, że wyszedłem podczas wcześniej rozgrywanego meczu. EA dno i i tona mułu. Cisną się już na usta różne epitety. nie pozdrawiam programistów EA. Dochodzą też inne smaczki takie jak np. rozchodzenie się obrony na kilometr przy szerokości 22, tak by w kolejnym meczu ta sama obrona była już murem nie do przejścia. Jest jeszcze tego dużo więcej ale szkoda strzępić
About FC 24
Recent Discussions
- 16 hours ago
- 18 days ago