Featured PlacesFC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 24 days ago4,667 Posts
FC 24 Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 24 days ago4,667 Posts
Recent DiscussionsBrak nagród za 2 kolejkę Fc Pro Witam. Dlaczego nie dostałem nagrody za oglądanie 2 kolejki FC pro ? Nagrody za 1 kolejkę pojawiły się na drugi dzień natomiast za 2 kolejkę nie pojawiły się do tej pory. Brak możliwości rozpoczęcia jakichkolwiek ewolucji Witam, może ktoś pomoże jestem swierzakiem i może coś nie ogarniam ale po wykonaniu 3 ewolucji na samym początku grania nie mogę wykonać kolejnych, czy tylko każdy ma dostępne 3 ewolucję i więcej już...fc 24 nie odpala się, wraca do EA APP Witam, kilka dni temu zakupiłem fc 24 i ani razu gry nie dałem rady odpalić, za każdym razem gdy fc 24 jest odpalane nie zależnie czy poprzez EA APP czy ikonke na pulpicie dzieje się ta sama sytuacja...biały ekran po uruchomieniu FC 24 Kupiłem synowi FC 24 i niestety nie działa. Przy uruchomianiu pojawia się biała plansza i nic więcej. Sprawdzałem rożne ustawienia i nic się nie zmieniło. propozycje z forum nic nie zmieniają. że...Nie mozna dolaczyc do gry ani zaprosic gracza Nie można dołączyć do gry ani zaprosić gracza Platforma tego gracza nie jest zgodna z twoja platforma Oboje mamy PŚ5 i nie możemy się zaprosić do gry... A z innymi znajomymi mogę... Proszę o ...