Forum Discussion
76 Replies
- @crmo niech to naprawiają jak najszybciej bo ludzie wydają pieniądzę a nie mogą zagrać
- @Zielak2020 W sumie to trochę słabą masz karte graficzą ale poczekaj jak ruszy to ktos napewno tu cos na ten temat napisze w wtedy sprobujesz
- @ElPogbinho No tak jak juz wczesniej pisalem byku, nie mamy na to wplywu a nikogo w takiej korpo nie interesuje nasze rozzalenie :/ taki live
Tutaj macie raport i prosze zróbcie coś z tym
@EA_Kuba napisał/a:Hej @uodvncmjguo8 @bielupro @MartinezPolaxe12 @Grzelaczki
Poproszę Was o przesłanie pliku DxDiag.
prosze o pomocNiestety posiadam ten sam problem co osoby wyżej :c
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za Wasze odpowiedzi.
Chciałbym w tym miejscu zacząć od tego, by każdy kto w przyszłości trafi na ten wątek, w pierwszej kolejności sprawdził:
Czy komputer spełnia minimalne wymagania gry. Niespełnianie wymagań pod względem benchmarków, oraz technologicznym może powodować problemu z uruchomieniem gry, lub jej płynnym działaniem.
Do poprawnego uruchomienia gry wymagane są również pobrane najnowsze sterowniki karty graficznej, oraz aktualizacje systemu operacyjnego.
Minimalne wymagania gry EA SPORTS FC™ 24 znajdziecie tutaj.
@ElPogbinho procesor Twojego komputera jest poniżej minimalnych wymagań
@Kacpiii01 @Zielak2020 procesor oraz karta graficzna Waszych komputerów są poniżej minimalnych wymagań gry
@malicx11 @Mikoczekk karta graficzna Waszych komputerów jest poniżej minimalnych wymagań gry
Przykro mi, ale z racji powyższego nie jestem w stanie zagwarantować, że gra na Waszych komputerach uruchomi się.
Zacznij proszę od instalacji najnowszych sterowników dla Twojej karty graficznej. W pliku DxDiag zauważyłem również, problemy związane z aktualizacją systemową. Upewnij się, że system został poprawnie zaktualizowany.
Jeśli problem będzie pojawiał się nadal, utwórz nowe konto administratora i uruchom grę z jego poziomu. Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
@bielupro W Twoim przypadku również poproszę abyś sprawdził czy problem pojawia się również na nowo utworzonym koncie administratora.
Dzień dobry posiadam ten sam problem co poprzednicy, platforma PC
- @EA_Kuba
Utworzyłem nowe konto administratora i dalej nie działa
Dziś dzień premiery a ja cały czas nie mogę zagrać Błagam już nie proszę a błagam o pomoc - @uodvncmjguo8 tez mam to somo wydaje mi sie ze to wina tego ze to świeża gra i serwery sa przeciążone
About FC 24
Recent Discussions
- 13 hours ago
fc wyrzuca do pulpitu
Solved4 days ago- 16 days ago