Forum Discussion

c04f37f90888e0a's avatar
2 years ago

FC 24 błąd przy włączaniu meczu. Nie da się zagrać - Xbox One

Witam. W nocy przestała mi działać gra. Po dodaniu wzmocnienia większości moich zawodników nie da się włączyć meczu. Wyszukuje przeciwnika i nagle wyświetla się komunikat „przeciwnik opuścił mecz” po czym nie da się nawet nic kliknąć i trzeba włączać grę od nowa. Dodam tez, ze w nocy karty takie jak Nunez po ewolucji, czy Wilson bądź Wagner z zadań, gdy dodałem wzmocnienie wyświetlały się z napisem „not found”. Gdy włączam grę od nowa, wyświetla się czasem, ze ultimate team w tej chwili jest nieaktywne - cos w tym stylu. Co w takiej sytuacji zrobić? :/

16 Replies

• fijal1987's avatar
    fijal1987
    Rising Rookie
    2 years ago
    @Dressingsalt45 jak normalnie?? Mam xbox s/x i też mam problemy, pokazuje że nie ma graczy, lub serwery niedostępne, albo przeciwnik wychodzi podczas akceptacji wspólnej gry i gra się zawiesza, twoim zdaniem to normalne???
  • Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    2 years ago
    @Dressingsalt45 Gram na xbox series s i nie da rady zacząć meczu w rivals. Utracono połączenie z przeciwnikiem i wywala. Trzeba zamknąć grę, żeby wyjść i tak w kółko. Więc nie wszyscy mogą grać na nowszych konsolach
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Witam wszystkich i dziękuję za wszystkie Wasze posty.

Z informacji podanych na oficjalnym kanale @XboxSupport wynika, iż problem został już rozwiązany (Żródło).

Dajcie znać, jeśli wciąż pojawia się komunikat "przeciwnik opuścił mecz".

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago