Forum Discussion
Wypróbowałem drugi sposób i gra pobrała pliki ENG. ponad 3gb. ale w grze nadal mam zablokowany język PL komentarza , jeżeli chodzi o wpis do rejestru to mam cos dopisać czy kasować , wygląda na to że cos blokuje możliwość zmiany języka.
Dodam że w FIFA 23 mam to samo , pliki z komentarzem eng.us ściągnięte i nadal jest zablokowany język komentarza PL, problem jest w FC 24 I w FC 25 też pewnie będzie występował , generalnie u mnie działa tylko jeden język komentarza taki jak zaznaczę w instalacji , przekładanie pliku gry do innego folderu i ponowne wskazanie grze ten plik i zaznaczenie drugiego języka do pobrania nic nie daje , proszę programistów z EA żeby pochylili się nad tym problemem , na PS5 mam dostępne komentarze w trzech językach od ręki bez kombinowania , czyli da się zrobić.
- Avalayya1 year agoHero+@PBT_Piter W sumie ja nie mam nic więcej prócz jeszcze linijki:
CONFIG_APP_LOCALE = en-US
w pliku fcsetup.ini w Dokumenty>FC24- PBT_Piter1 year agoSeasoned Novice
Wpis do rejestru nie działa w FC 24 , ale najważniejsza wiadomość dla wszystkich jest taka że w FC 25 jest komentator Angielski i oczywiście Polski , instalację przeprowadziłem w języku Polskim, i w samej grze w menu jest możliwość włączenia komentatora Angielskiego , dziękuję EA za naprawienie tego poważnego błędu na platformie PC ,grę instalowałem z platformy EA app abonament PLAY PRO , pozdrawiam i dziękuję za wszelką pomoc udzieloną mi na tym forum , wskazówki te mogą przydać się innym użytkownikom.