Forum Discussion

CzifuRL's avatar
2 years ago
Solved

Fc points

Witam zakupiłem kod FC24 5900 POINTS do gry FC24 w sklepie Media Expert po wykonaniu wszystkich czynności z instrukcji doładowywania konta, punkty nie pojawiły się w grze. Przy próbie ponownego wprowadzenia kodu pokazuje informację że kod jest już zrealizowany, więc gdzie są moje punkty?

• @CzifuRL Przykro mi, ale przenoszenie FC Points pomiędzy różnymi platformami nie jest możliwe. Jeśli w przyszłości na Twoim koncie pojawi się FC™ 24 na PC, wówczas będzie można odebrać punkty z poziomu gry.

7 Replies

• CzifuRL's avatar
    CzifuRL
    2 years ago
    @EA_Kalina Próbowałem już wszystkich metod z pomocy i nic się nie zmieniło. Dodam że chodzi o urządzenie Xbox one, wykonałem już około 10 e-mail z pracownikami bądź botami firmy EA ale bez efektu, każda nasz rozmowa sprowadzała się do tego żebym „podał swoje dane i napewno rozwiążemy twój problem” niestety walczę już z tym 2 tygodnie i w dalszym ciągu nie ma moich punktów w grze
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Przykro mi, że problem nie został dotychczas rozwiązany. 

Spróbuj może jeszcze porozmawiać z doradcą bezpośrednio poprzez czat.

Upewnij się także, że zakupiony przez ciebie kod służył do aktywacji punktów w FC™ 24  a nie np. w grze FIFA. warto także przygotować wcześniej odpowiedni dowód zakupu.

Update:

@CzifuRL Sprawdź jeszcze na karcie z kodem, na jaką platformę są przeznaczone FC Points - czy jest to Kod do pobrania Xbox czy też Kod do pobrania PC lub PlayStation.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @CzifuRL 

Rozumiem, że w EA Sports FC 24 grasz na konsoli Xbox One. Po wykorzystaniu klucza na tę platformę, powinieneś widzieć w historii zamówień Xbox, potwierdzenie wykorzystania klucza. Sprawdź proszę czy widzisz potwierdzenie wykorzystania klucza na swoim koncie Xbox. 

Check your Xbox purchase history | Xbox Support

• CzifuRL's avatar
    CzifuRL
    2 years ago

Witam cię EA_Kalina jak dotąd jesteś jedyną osobą, która podsunęła  pomysł, żebym sprawdził do jakiej platformy są przeznaczone FC POINTS i okazuje się że są na PC  a ja korzystam z XBOX ONE, co w takiej sytuacji można zrobić i czy da się odzyskać te FC POINTS????????. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@CzifuRL Przykro mi, ale przenoszenie FC Points pomiędzy różnymi platformami nie jest możliwe. Jeśli w przyszłości na Twoim koncie pojawi się FC™ 24 na PC, wówczas będzie można odebrać punkty z poziomu gry.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 4 days ago
4,670 Posts