Forum Discussion

Maliusek1's avatar
12 months ago

Fc Ultimate Team Web App nie działa poprawnie

Dziś podczas robienia Sbc wyświetlił mi się komunikat podczas wysyłania składu "Failed to Sumbit Challenge". Nie rozumiem dlaczego tak się wyświetliło, w FIFA 23 też takie coś mi się stało ale jak napisałem do was to naprawiło się. Czy mógłbym prosić o pomoc?

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Hej @Maliusek1 

Daj znać czy problem występuje także w Companion oraz w samej grze? Warto także sprawdzić alternatywne połączenie internetowe.

• Nie, nie poprawiło się i problem nie występuje w grze oraz Companion tylko na Web App.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    12 months ago

Dzięki za update @Maliusek1 

Jeśli problem dotyczy wyłącznie Companion, spróbuj wyczyścić cache dla tej aplikacji. W przypadku dalszych problemów przeinstaluj Companion a także sprawdź działanie tej aplikacji z poziomu innego urządzenia.

• Tylko że to na komputerze mi się wyświetla i nie mam jak przeinstalować także dalej będę miał ten problem

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    12 months ago

Przepraszam, za moje niedopatrzenie. Spróbuj w takim razie otworzyć Web App w innej przeglądarce niż dotychczas, w miarę możliwości sprawdź inne połączenie (np. hot spot) a także spróbuj wymienić zawodników/ zawodniczki w Twoim SBC.

Jeśli to nie pomoże daj nam znać po upływie 24h czy problem wciąż występuje i czy dotyczy wszystkich SBC czy też tylko niektórych (podaj nazwy).

• Dowiedziałem się dziś od ludzi i z Internetu że jest to „SoftBan” i może wy byście byli wstanie wyłączyć to bo po zrobieniu 3SBC nie mogę już robić żadnych przez parę godzin nawet dni. Jest to głupie że takie coś istnieje więc może usunięcie to i w końcu mógłbym robić SBC

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,638 PostsLatest Activity: 8 hours ago