Forum Discussion

zy11l03mzz99's avatar
2 years ago
Solved

FC24 na steam

Witam. Kupiłem FC 24 na PC poprzez platformę Steam i mam ten sam problem co z poprzednią wersją gry cyli Fifą 23. Przy odpalaniu gry wyskakuje komunikat " z tym plikiem nie jest skojarzona aplikacja umożliwiająca wykonanie tej akcji. Zainstaluj odpowiednią aplikację, a jeśli jest już zainstalowana, utwórz skojarzenie na stronie ustawienia aplikacja domyślnych".

Próbwałem wielu sposóbów innych użytkowników aby rozwiązać ten problem i dalej nic. Trochę to słabe aby kupować produkt za 200zł i nie móc z niego skorzystać.

Proszę o podanie rozwiązania tego problemu. Jeżeli nie zostanie rozwiązany zanioskuję o zwrot pieniędzy, z powodu wadliwego produktu.

• Avalayya's avatar
    Avalayya
    2 years ago

Producent informuje o tym że trzeba połączyć konto steam z ea. Wszystko widnieje na stronie z grą.

Jeszcze niżej jest adnotacja i część niej brzmi tak: "Aby rozpocząć grę, należy powiązać Konta EA i Steam"

Pozdrawiam.

7 Replies

• Tak udało się. Powiązanie konta steam z kontem ea pomogło. Szkoda tylko, że producent sprzedając produkt na PC nie informuje kupującego o tym tylko trzeba się nagimnastykować. Polecam do każdej wersji gry sprzedawanej na PC obowiązkowo dołączać konieczność powiązania z ea. Zmniejszy to frustrację graczy 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@zy11l03mzz99 Super, że się udało. Dzięki za potwierdzenie rozwiązania oraz za Twoje sugestie.

Pozdrawiam serdecznie,

_Kalina

• Avalayya's avatar
    Avalayya
    Hero+
    2 years ago

Producent informuje o tym że trzeba połączyć konto steam z ea. Wszystko widnieje na stronie z grą.

Jeszcze niżej jest adnotacja i część niej brzmi tak: "Aby rozpocząć grę, należy powiązać Konta EA i Steam"

Pozdrawiam.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago