Forum Discussion
31 days ago
- Witam posiadam ten sam problem co kolega tylko że ja gram na xboks series s. Dla czego nie można spokojnie pograć w rivals. Grałem w rash i jak jest dużo użytkowników w domu to potrafi się zlagować, zawodnicy nagle przyspieszają i gra toczy się dalej. Wtedy widzę że problem jest z połączenie z mojej strony. A to co dzieje się w Rivals jest dla mnie czarną magią, wogule nie da się rozpocząć meczy wyskakuje tylko komunikat utracono połączenie z przeciwnikiem, może bym zrozumial gdyby żadnego meczu nie udało się zagrać, ale czasami się uda i normalnie cały mecz da się rozegrać ale to jest przypadek 1 na 20 lub więcej. Dodam też że grałem w starsze odsłony jeszcze pod nazwą " fifa" i grałem na ps4 na xboks one i pc, nigdy nie było problemu, cały czas w każdą odsłonę grałem na aktualnym internecie ( dostawca i router). Teraz jest fc25 na xboks series S i nie da się grać.
EA_Kalina
Community Manager
28 days ago@Worrior9401 Dzięki za Twój wpis. Czy możesz się podzielić z nami listą kroków z tego wątku, które zostały już wykonane. Podeślij nam także ocenę połączenia i przejrzyj raporty ze swoich meczy.
About FC 24
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,618 PostsLatest Activity: 4 days ago
Recent Discussions
- 3 days ago
fc wyrzuca do pulpitu
Solved3 days ago