2 years ago
Fifa points
Witam, jeżeli kupiłem edycje ultimate to 4600 FP dostane już jutro?
Witam, jeżeli kupiłem edycje ultimate to 4600 FP dostane już jutro?
Hej @teyy1337
Zgodnie z informacją podaną tutaj:
Wszystkie zamówienia Edycji Ultimate w przedsprzedaży:
Tak 🙂
Zwróć uwagę na odpowiedź w tym wątku na forum, zauważyłem że miałeś podobne pytanie, które może wpłynąć na to czy na Twoim koncie pojawią się jutro wspomniane FC Points.
Witam, kupiłem wersje Ultimate na Xbox Series X i nie mam żadnej dodatkowej zawartości, nie mam 4600 punktów, a już jest 22/9. Kiedy to będzie przyznane? Ma ktoś link do czatu z konsultantem EA lub telefon na infolinię? Kiedyś normalnie można było zadzwonić, a teraz te telefony nie działają.
Drugie pytanie dotyczy przeniesienia punktów z 23, czy jeśli dałem przeniesienie z 23 i się przeniosły to czy to nie spowodowało braku tych 4600 punktów z 24?
Dzieki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Hej @applecuper
Dla pewności - Fakt czy FC Points znajdują się na Twoim koncie sprawdzasz bezpośrednio w grze?
Jeśli nie - uruchom grę na konsoli i przejdź do Ultimate Team.
W przeciwnym przypadku jeśli na Twoim koncie brakuje jakiejkolwiek zawartości - skontaktuj się ze sprzedawcą.
Cześć
Mam podobny problem. Zakupiłem wersje Ultimate 30 września i nadal FIFA pointsy nie pojawiły się u mnie na koncie.
Czy jest jakieś rozwiązane danej sytuacji? z kim mam się kontaktować?
Pozdrawiam
Hej @d0m1n07
Jeśli gra została kupiona przez EA app - skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Jeśli gra została zakupiona poza EA app - skontaktuj się ze sprzedawcą.