Forum Discussion

sphinxmk's avatar
2 years ago
Solved

Gra ea fc 24 z ea play pro

Witam, mam pytanie odnośnie platformy EA Play i gry EA FC 24. Gram w nią na PC z aplikacji ea play a chciałbym grać na xboxie który niedawno nabyłem. Czy jest możliwość żeby z ea play grać w tą grę na xboxie? Jak wejdę do ea play na xboxie to nie widzę fc 24 w spisie gier które mogę pobrać. Czy muszę kupić osobną wersję gry i wtedy przenieść z PC?

• Progres nie przenosi się między platformami.

Natomiast w ramach EA Play jest dostępna 10-cio godzinna wersja próbna EA SPORTS FC™ 24. Grę możesz po prostu zakupić osobno.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @sphinxmk 

Dzięki za Twój post i zadane w nim pytania.

Zacznijmy od tego, że abonament EA Play nie przenosi się między platformami. Na Xboxie możesz skorzystać z jednego z tych planów - polecam tabelę na dole strony, która dokladnie omawia korzyści.

Daj znać czy wszystko jest jasne. Pozdrawiam,

_Kalina

• sphinxmk's avatar
    sphinxmk
    2 years ago

Czyli rozumiem że muszę kupić wersje na xbox żeby grać w ea fc 24. Czy będzie możliwe przeniesienie tego konta w ea fc 24 co mam teraz na pc do xboxa?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Progres nie przenosi się między platformami.

Natomiast w ramach EA Play jest dostępna 10-cio godzinna wersja próbna EA SPORTS FC™ 24. Grę możesz po prostu zakupić osobno.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 3 days ago
4,673 Posts