2 years ago
Gra sama mi się wyłącza
Problem z grą, gram sobie normalnie jak gdyby nic wyłącza mi się gra załączam filmik w linku proszę o pomoc reinstall nie pomaga spójność plików nie pomaga, sterowniki mam najnowsze https://youtu....
Hej @wrednyhoy
Dzięki za Twoje zgłoszenie i przesłany przez Ciebie filmik.
Sprawdź proszę w monitorze niezawodności, jakiego rodzaju błedy pojawiły się na krótko przed wyłączeniem gry:
Ponadto sprawdź również czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu:
Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?
Lub na nowo utworzonym koncie administratora:
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
Probowalem wszystkiego było okej przez pare dni i znowu co jakiś czas wywala gre prosze naprawcie to bo się grać czasem nie da wywala nagle w 80 minucie meczu np to się odechciewa
Hej @wrednyhoy
Czy mógłbyś doprecyzować jakie dokładnie kroki zostały przez Ciebie wykonane?
Wszystkie wymienione z powyższych, raz crashuje gre raz nie nawet format komputera nie pomaga więc to ewidentnie problem nie z mojej strony dodam również że mój komputer jest nowy i specyfikacje są wysoko postawione niż minimalne
Mam dokładnie ten sam problem.
Dodakowo pojawiła się też jednorazowo sytuacja, gdy po wyłączeniu się gry dostałem informację, że anticheat wykrył coś niepożądanego, ale ja niczego takiego nie używam.
Czysty rozruch wykonałem, pomógł przez jakiś czas, ale wyłączanie się gry raz na jakiś czas wciąż występuje.
Monitor niezawodności wykrył tylko jedno zdarzenie krytyczne.
Dodatkowo załączam też plik z dxDiag