Forum Discussion
10 Replies
Cześć, skończyłem 1wszy sezon zespołem w trybie kariery menedżera i podczas ekranu wczytywania nowego sezonu wywala mi blue screen z błędem. Próbowałem resetować konsole, gra jest zaktualizowana, system też. Nie mam pojęcia co robić.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @Lysy_1922
Dzięki za Twój post. Proszę podeślij nam jeszcze listę błędów z PS5 oraz listę ewentualnie wykonanych kroków.
Informacja, która znajduje się na załączniku dołączonym do postu jest jedyna informacja jaką widzę podczas tej „usterki”.
kroki, które podjąłem to:
1. Restart konsoli
2. Wyciągnięcie i przeczyszczenie płyty z gra
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Spróbuj usunąć uszkodzone pliki gry (instrukcję wstawiłam w Spoiler) a następnie wyłącz grę i konsolę (odłącz konsolę od zasilania na 3 min.)
SpoilerPrzejdź w menu gry do Konfiguracja > Profil > Usuń, a następnie usuń wszystkie pliki oprócz:- plików Online Pro.
- plików ze słowami Kariera lub Droga do sławy w nazwie – są to zapisane stany gry z tych trybów. Te pliki nie zostaną pobrane ponownie i nie będzie ich można odzyskać.
- Możesz też usunąć plik Ustawienia osobiste 1, ale wtedy utracisz postępy w grach treningowych i niestandardową konfigurację sterowania.
W przypadku dalszych problemów:
- sprawdź działanie gry na innym/ nowym profilu PSN
- sprawdź, czy uruchomienie w trybie awaryjnym, a następnie wybranie opcji 5, Odbuduj bazę danych ma jakikolwiek wpływ na działanie gry. W przypadku małej ilości miejsca, warto pomyśleć o zwolnieniu przestrzeni na dysku konsoli.
działa wgl komuś ta kariera ? 🙂
- @55l2azf44w3x raczej nie
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI.
Dziękujemy za wszystkie Wasze zgłoszenia.
Nasze zespoły obecnie analizują ten problem i w przypadku jakichkolwiek dodatkowych aktualizacji, będziemy Was informować.
W międzyczasie, możecie spróbować obejścia, które polega na zmianie języka gry na angielski.
- @EA_Kalina Tylko ile to porwa caly dzień w * kto odda kase za to . Nie da sie grac
U mnie xbox series x. Dzisiaj kupiona gierka i kariera nie działa. Ładuje kilka sekund i wyrzuca do ekranu startowego.
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Dziękujemy wszystkim. Opisany w tym wątku problem został rozwiązany. Jeśli nadal występuje, prosimy o ponowne uruchomienie EA SPORTS FC 24.
About FC 24
Recent Discussions
- 13 days ago
- 14 days ago
- 14 days ago