Forum Discussion

10 Replies

• Cześć, skończyłem 1wszy sezon zespołem w trybie kariery menedżera i podczas ekranu wczytywania nowego sezonu wywala mi blue screen z błędem. Próbowałem resetować konsole, gra jest zaktualizowana, system też. Nie mam pojęcia co robić.

• Informacja, która znajduje się na załączniku dołączonym do postu jest jedyna informacja jaką widzę podczas tej „usterki”. 

kroki, które podjąłem to:

1. Restart konsoli

2. Wyciągnięcie i przeczyszczenie płyty z gra

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Spróbuj usunąć uszkodzone pliki gry (instrukcję wstawiłam w Spoiler) a następnie wyłącz grę i konsolę (odłącz konsolę od zasilania na 3 min.)

Spoiler
    Przejdź w menu gry do Konfiguracja > Profil > Usuń, a następnie usuń wszystkie pliki oprócz:
    • plików Online Pro.
    • plików ze słowami Kariera lub Droga do sławy w nazwie – są to zapisane stany gry z tych trybów. Te pliki nie zostaną pobrane ponownie i nie będzie ich można odzyskać.
    • Możesz też usunąć plik Ustawienia osobiste 1, ale wtedy utracisz postępy w grach treningowych i niestandardową konfigurację sterowania. 

W przypadku dalszych problemów:

- sprawdź działanie gry na innym/ nowym profilu PSN

- sprawdź, czy uruchomienie w trybie awaryjnym, a następnie wybranie opcji 5, Odbuduj bazę danych ma jakikolwiek wpływ na działanie gry. W przypadku małej ilości miejsca, warto pomyśleć o zwolnieniu przestrzeni na dysku konsoli.

Jak korzystać z trybu bezpiecznego na konsolach PS5 i PS4

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI. 

Dziękujemy za wszystkie Wasze zgłoszenia.   

Nasze zespoły obecnie analizują ten problem i w przypadku jakichkolwiek dodatkowych aktualizacji, będziemy Was informować. 

W międzyczasie, możecie spróbować obejścia, które polega na zmianie języka gry na angielski.

• Davido0o0's avatar
    Davido0o0
    2 years ago

U mnie xbox series x. Dzisiaj kupiona gierka i kariera nie działa. Ładuje kilka sekund i wyrzuca do ekranu startowego.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 6 months ago