Forum Discussion

misiu9319's avatar
2 years ago

Karta ewolucji.

Mam problem z Alaba . Jest on na duplikacie. Nie mogę nic zrobić. Nie da się wysłać do klubu,ani jej usunąć. Otwierać paczek nie mogę . 

8 Replies

• Mam problem z kartą ewolucji dokładnie z Alaba. Jest ona na duplikacie gdzie nie mam innej karty. Nie mogę z nią nic zrobić. Nie mogę wysłać,usunąć,ani zamienić . Nie mogę otwierać paczek . 

• Mam identyczne problem z kartą Bissoumy, miejmy nadzieje że po wygaśnięciu ewolucji wszystko się naprawi. Szkoda tylko że paczek podczas TOTY nie można otwoerać.

• misiu9319's avatar
    misiu9319
    2 years ago

Pisze z nimi od 5 dni . Nic nie robią . Wysyłam zdjęcia itp. Postarają się pomóc,ale jakoś słabo im idzie...

• @misiu9319 Mam to samo i od kilku dni pisze do nich i za kazdym razem jest ta sama odpowiedz, ze duzo ludzi to zglasza i ze nad tym pracuja. szkoda tylko ze zadnej paczki nie mozna otworzyc podczas TOTY eventu. Jesli to ma trwac do konca evolucji Alaby, to zostalo ponad 20dni. Porazka.
  • @misiu9319 As checked, I'd like to inform you that there is nothing to be worried about, as this is a widely spread known issue, so, our team is working on their full potential and trying to get this resolved as soon as possible. While, we are talking, they are working to find a cure for this. It won't be long before this gets taken care. Once that happens, this'll be resolved not just for you but for all affected players.
    Taka odpowiedz otrzymuje 😉
  • Jak widze na twitterze ludzie czekaja po 3 tygodnie na naprawe 🙂 

• Przepraszam Ea . Czy możecie mi w końcu odpisać? Od dwóch tygodni czekam na odpowiedź w sprawie mojego błędu z kartą ewolucji Alaby. Nie mogę otwierać paczek,robić zadań ..... Jak mam Szczęśliwie grać jak się nie da . W klubie mam ponad 50 paczek do otworzenia a nie mogę .... Nawet nie napisaliście .......

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,642 PostsLatest Activity: 2 days ago