Forum Discussion

vviadroenjoyer's avatar
2 years ago

Klatkowanie gry FC 24

Cześć, od jakiegoś tygodnia mój gameplay w ea sports 24 wygląda tak, że klatkuje mi bezpośrednio w samym meczu i zabiera to całą przyjemność z grania. Dodam jeszcze tylko, że żadne ustawienia nie były w stanie tego zmienić, pomimo tego że wcześniej wszystko działało płynnie. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @vviadroenjoyer 

Dzięki za Twój post. W niektórych przypadkach pomogło naszym graczom zainstalowanie wcześniejszej wersji sterowników karty graficznej - dla pewności przetestuj kilka różnych.

Dla Nvidia znajdziesz je TUTAJ.

W dyskusji w TYM wątku nasi gracze podają także różne skuteczne dla nich ustawienia - warto je sprawdzić (przejrzyj cały wątek).

• Przetestowałem już ze trzy starsze sterowniki, na których gra działała idealnie lecz to nie przyniosło zamierzonych skutków. Gra dalej zacina! Płacąc za EA FC 24 tyle pieniędzy płacę za coś co działa przynajmniej poprawnie czy płacę za *? Jak to jest. Ciekawe czy w takim tempie pomocy zdążę zagrać ut champions

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 1 day ago
4,673 Posts