Forum Discussion

dusicieloner's avatar
2 years ago

Kluby - Problem z połączeniem do meczu

Od początku tygodnia, czyli od początku mojej gry i praktycznie debiutu EA Sports FC24 mam problem z łączeniem z jakimkolwiek meczem towarzyskim w trybie "Kluby"
Udało mi się połączyć i zagrać może z 4 spotkania, prób na oko było z 40 może więcej( co jakiś czas wchodzę w kluby próbuje połączyć pare razy, zazwyczaj bez skutku, czasem jakimś cudem załączyło). Probowałem z crossplayem i bez, z kims w poczekalni i sam, efekty podobne, zazwyczaj wygląda to tak samo, a mianowicie: łaczenie graczy do zespołu -> szukanie meczu-> znalezienie meczu-> martwy punkt chwile łaczenia, zerwanie i komunikat. Komunikaty zazwyczaj to że zerwano połaczenie z przeciwnikiem, nie udało sie połaczyć z przeciwnikiem, nie znaleziono meczu etc. Zaznacze, kazdy inny tryb w grze działa jak należy, UT, sezony, towarzyskie online.
I moje pytanie brzmi gdzie jest problem, i kiedy on zostanie rozwiązany?
Wina nie leży po stronie mojego internetu, czy samego pc ( podzespołów) ponieważ inne gry działają jak należy, a łącze internetowe jest silne i stabilne.

No RepliesBe the first to reply

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 2 days ago