Forum Discussion

6ea01344b37601c's avatar
2 years ago
Solved

Konto dziecka na switch

WItam, mam problem z zalogowaniem mojego dziecka w FC24. Ma utworzone konto dziecka i na laptopie bez problemu loguje się na jego konto. Problem w tym, że na laptopie używam jego ID i hasła, a z poziomu konsoli Switch muszę to zrobić za pomocą adresu e-mail. Jego konto zostało założone z mojego maila (jako rodzica) i tylko z takim mailem jest powiązane. Niestety kombinacja mojego maila i jego hasła nie działa, a gdy próbuję moim hasłem, wyskakuje komunikat, że to konto jest już powiązane z innym profilem. Nie mam pojęcie jak się zalogować jego danymi, żeby mógł grać online. Pomocy

• hej @6ea01344b37601c2 

Do konta dziecka (w PL poniżej 16 roku życia) nie ma przypisanego głównego adresu email. Również funkcje online w przypadku kont dzieci mogą być ograniczone. Więcej o wpływie ustawień kontroli rodzicielskiej na konto dziecka znajdziesz TUTAJ.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

hej @6ea01344b37601c2 

Do konta dziecka (w PL poniżej 16 roku życia) nie ma przypisanego głównego adresu email. Również funkcje online w przypadku kont dzieci mogą być ograniczone. Więcej o wpływie ustawień kontroli rodzicielskiej na konto dziecka znajdziesz TUTAJ.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 3 days ago