Forum Discussion

KaziuRzG's avatar
2 years ago
Solved

Konto ea play

witam mam problem z dokonaniem płatności za  PLAY  mianowicie gdy chcę zapłacić wyskakuje mi komunikat "Nie mogliśmy przetworzyć twojego działania to nie zadziałało ,spróbuj ponownie.Jeśli problem nie zniknie ,użyj innej metody płatności lub spróbuj później.

płatność kartą problem

• Hej @KaziuRzG

Spróbuj najpierw dodać swoją metodę płatności do konta EA. Jeśli posiadasz już zapisaną metodę płatności odłacz ją i dodaj ponownie (upewnij się by wszystkie dane się zgadzały).

Jeśli nadal będziesz mieć problemy, spróbuj użyć innej metody płatności, bowiem może zajść konieczność skontaktowania się z wystawcą Twojej karty lub bankiem prowadzącym Twój rachunek, aby ustalić, czy może coś po jego stronie uniemożliwia dokonanie płatności.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @KaziuRzG

Spróbuj najpierw dodać swoją metodę płatności do konta EA. Jeśli posiadasz już zapisaną metodę płatności odłacz ją i dodaj ponownie (upewnij się by wszystkie dane się zgadzały).

Jeśli nadal będziesz mieć problemy, spróbuj użyć innej metody płatności, bowiem może zajść konieczność skontaktowania się z wystawcą Twojej karty lub bankiem prowadzącym Twój rachunek, aby ustalić, czy może coś po jego stronie uniemożliwia dokonanie płatności.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 2 days ago